sayang saya sudah kembali kepangkuan...dengan window 7 ultimate..bak kata sayangsayacomel,window 7 ultimate cukup pakej :)
diharap LCD sayang ni dapat bertahan lama,tunggu duit berkepuk dulu sebab dari baiki lCd,baik beli yang baru terus..hehe..

hari ni pepagi lagi kononnya dapat mimpi..ada perempuan yang cantik sangat-sangat nyanyikan lagu bleeding love..dua kali..memang best la time tu..last last rupenye sayangsayacomel call kejut bangun subuh..hahaha..bangun pagi tu bersemangat sikit,,hahaha..poyo je

petang tidur..bangun-bangun dapat mesej cam ni
" kita pernah ada apa-apa?"
dalam mamai bertekak dengan En Sentap ini..mesti ada sebab dia tanya cam ni kan,,adalah benda yang dia dengar tuh,,lantak lah,peduli hape,yang penting you are nothing to me :)
betul ni,,kita tak tipu,,kita anggap dia kawan je...
walaupon kawan kita tanya "ko ada simpan hati ke kat dia?"
mintak jauh lah,ada je simpan..simpan rasa sakit hati..hahaha...

tutup cerita itu...beralih kepada kitasukadiatapidiasygoranglain :)
panjang nama tu..haha...dia sakit...dia tetap kawan kita kan,mestilah risau..semoga cepat sembuh :)

8 lying to myself:

zikeryhassan said...

hot gossip! ahaha.

izhar said...

x pegi melawat ko???

iszieylyanziy said...

zikery : memang hot,,yang menanggung nya aku

iszieylyanziy said...

beb : melawat aku nape???

izhar said...

lol.mu la g melawat ore sakit...ke mu hop sakit 2???

iszieylyanziy said...

beb,,lupe lak,,xley mlwat ,,jauh sngt

Anonymous said...

mengapa tidak:)

iszieylyanziy said...

@anon: mengapa tidak apa????