sentap

kali ni bukan kita mahu bercerita tentang en sentap...kalau boleh kita dah tak mahu berceloteh tentang en tersebut..mahu buang dia jauh-jauh...padahal nampak hari-hari,,tak pe buat-buat tak nampak,,boleh kan,,dari hati dok sakit je,,kan,,,please,,,,,setuju dengan kita erk,,hehehe :)

malam tadi ingatkan mahu sambung buat assignment ELP yang kena submit esok,,,tapi masa belek-belek buku,,,eh salah,,,mukabuku,,,kita terjumpa link ni,, baca punya baca...mak!!!!! hujan sponsor nak turun dalam bilik dan diatas katil kita...aish!! sabar-sabar...tahan-tahan...

malas nak cakap lagi walaupon cerita tu masing bermain-main dalam fikiran kita,,abaikan...tersangat faham tentang perasaannya....
arghh!!!!! kejadian 2 tahun lepas kembali berputar dan melekat balik dalam kepala otak kita,,,tak suke,,,kita tak nak ingat lagi coz it make me down,,,tolong-tolong,,,,tolong operate otak ni dan nyahkan kenangan 2 tahun yang berlalu,,,, :(

kita cakap : takpe is...kan dah tabah!!!

tak!!!!bila baca link tu...kenangan tu kembali segar!!! ok,,tenangkan diri dengan solat...dan kita solat dalam keadaan menggigil,,,don't know why..huhu.... :(

semoga semua (tak kira siapa) yang telah kembali kepadaNya tenang di sana...amin!!!!!

6 lying to myself:

Anonymous said...

sedih.
sabar ye.

taqie said...

hihi.. sabo je la

iszieylyanziy said...

anon : huhuhuhu

iszieylyanziy said...

taqie : bersabar la ni

izhar said...

ak stuju ngan mu...ak ade gak mase ngah beribadah jadi cam mu.tp bukan menggigil la.menitis air mata...4 d stupid reason i think.nk tau cte lbh lanjut bukan kat cnie k.tp ak x ingt dah ak cte ke x lg kat mu.hahaha

iszieylyanziy said...

pasai pa wei???story2,,nak tao,,,ha,,,sal nk pilih nk g bljr ari tu ke?