setelah sekian lama

ececece,,dah macam lirik lagu dah...tapi tak ada kena mengena pon,,al kisahnya,nak bagi tahu

yang kita dah lama tak balik rumah,
kredit to google :)
this is not my house :) haha

dah hari ni kita balik dan dah selamat sampai walapon kota bharu sentiasa dengan jem nye,,hate that...coz terpaksa bersesak-sesak dalam bas yang panas,,bukan takat tu,kena berdiri pulak,,,
credit to google gak :)

perjalanan ke pasir mas yang sepatutnya setengah jam jadi sejam setengah,,gila lama,,,entah pape,,dugaan semasa berpuasa,,hehehe...

berbuka puasa di rumah mak cik kita yang meninggal minggu lalu dan kita tak dapat balik kerana BIG...oleh itu,dengar lah bebelan yang mengatakan dekat pon tak boleh balik,,,huhu
kita jawab dalam hati " kalau dekat pon,ada hal penting yang perlu pergi,memang lah tak boleh balik) argh!!!! selfishnya kita...sobbing :(
kita sedekahkan Al -Fatihah...semoga rohnya dicucuri rahmat...
merehatkan diri sebelum bertungkus lumus menyiapkan 2 assignment yang perlu di submit pada minggu hadapan :)
chill..
selamat berpuasa semua

4 lying to myself:

zumiela7 said...

meh nk tlg wat asignment..huhu

iszieylyanziy said...

hehehe,,jom2 ...k,is blik kang p cri zaim,,wt asgnmnt,,haha

CrewFathi said...

Selamat berpuasa!! korang dijemput follow blog movie ini .. ---> http://terbarumovie.blogspot.com/ [sambil korang follow.. korang leh download movie terbaru.. Movie Tekken & Ong Bak 3 pon dah keluar da.. ]

iszieylyanziy said...

ok crew,,tp kene gne wireless ipg,,xley gne broadband,,hehehe