tolong sampaikan..

angin,,
tolong sampaikan salam kita kat dia (bisik nama dia dalam hati..satu persatu nama disebut)ramai gila,,,hehehe....
tolong sampaikan kat dia...
supaya ingat kita selalu...
jangan lupakan kita...
atleast sebagai kawan...
sebab kita...
selalu ingat dia...
selalu fikirkan dia...
selalu lah...isy3x...

ok,,habis di situ...
berbalik pada cerita En S...sudah bergiat kembali dalam facebook rupanya...
bila kita bukak page dia...
he's not in my friend list!!!!!!!!
apa kejadahnya pon kita tak tahu,,,
no wonder la....
dia dah remove kita...
let me thinking.....(sambil mengetuk kotak memori)hahaha
dulu...(sini nak cerita)
En S tersangatlah bengang apabila Cika meremovenya dari FB...
but now???pe cite bro???!!!
ko nak suruh aku rasa apa yang ko rasa ke apa??????????
argh!!!!!!!
persetankan dia is,,,,he's nothing to you right...
move on...jangan pandang dia,,,jangan tegur dia...buat dia tak wujud!!! !!
tapi satu kelas kot,hari-hari jumpa kecuali jumaat sabtu......
nak buat cam ne ni???kita malu (kenapa nak malu pon tak tahu)
maybe sebab dia dah tak nak kawan dengan kita kot :(
what sholud i do?????

8 lying to myself:

Anonymous said...

buat bodoh je,,xyah layan,,lama2 dia sedar gak

iszieylyanziy said...

hurm???tp die kwn kite :(
nape kena remove2 segala

Anonymous said...

hak dia nak remove kamu atau tak.Fb dia,suka hati dia lah

iszieylyanziy said...

argh!!!!! anony!!!! kamu tak paham,jangan nak buat2 paham,,tapi tol gak pe y anony cakap...lantak dia lah,,agpon dia bukan kwan kita,,muktamad!!!

Anonymous said...

good :-)

iszieylyanziy said...

xde mknenye nk good anony

Amni said...

bukan kalau dah lama tak aktive ada akwan ter remove sendiri ke? saya pernah kena.. dah lam tak aktive.. tiba2 kawan yang dah ada dalam fren list saya add saya balik.. dia cakap nama saya teteiba tak de dalam list dia.. bukan sorang.. de 2 3 orang.. fb prob kot...

iszieylyanziy said...

tp die da mmg remove,,,ats sebab y die da gtao,,,xsuke :(
bkn slh kite pon :(