3 dalam 1

3 + 1

actually ni entry dalam banyak-banyak entry (cam pelik je) maksudnya dalam entry ni,ada banyak story..ha, baru betol...ada faham??kalau tak faham pon buat-buat faham je lah,,,
alkisahnya bermula apabila kami ke kebun lagi..bertujuan untuk mandi-manda di sana..eh salah, memandikan pokok-pokok di sana :) dalam erti kata lain, menyiram pokok di samping menjalankan misi dan visi kami mencari pasu :)
maka tetiba timbullah cerita hot (tapi tak adalah sehot cerita junior kau,buka junior aku...p/s : kepochi tidak mahu mempublish cerita tersebut untuk menjaga nama RBT) si R melulu ke arah kami yang sedang menolak troli mak cik cleaner tu (ada pokok dalam troli tu) lalu berkata "Eh, tengoklah...Si M dating dengan Si S"....Pendek yang tak tinggi-tinggi berkata "Dah lama lah, dah berapa kali tengok dorang dating" Si R membuka cerita "Ko nak tahu,hari tu Si M siap tanya aku lagi " Saya dah berpunya, awak bila lagi?"
kita yang dengar terfikir kejap, perlu ke tanya macam tu?dah ada awek nak tanya-tanya orang lain?kenapa?nak tunjuk yang kamu mampu cari perempuan lain setelah di REJECT oleh Si R?Bajet hot pulak,,,terlebih makan hot plate agaknya :)
p/s : tak payah nak berlagak,,takat baru kapel,entah berapa lama kekal..lalala :) tak kisah lah nak couple dengan siapa coz kami tak heran sikit pon,cuma jangan berlagak...

entry bersambung apabila masuk di dalam bilik transit...melihat si Rahimah terbaring di bawah sambil melihat kasut yang baru di basuhnya..dah agak dah,mesti timbul isu tali kasut ni..mari lihat perbezaan ikatan tali kasut rockers...pasu besar boleh pulak dia pecahkan dengan muka tak bersalah...tali kasut pon tak pandai nak ikat...kurang arif katanya..hahaha

ikatan asal


sedang belajar

hasilnya..mudahkan ma :P

aksi tidak senonoh anak orang uh (identiti dirahsiakan) memakan biji mangga yang besar punya :)



p/s : actually ketiadaan idea mahu mempublish entry..lalala..ni pon kira ok lah,,terupdate jugak blog kita ni,ngee :)
esok ada Ujian Akhir Khursus (UAK) untuk subjek ELP...malas-malas study... :)

8 lying to myself:

izhar said...

ya Allah...anak sape la makan biji pauh 2.wakakah!!!sensitif kot gambar last 2.huhuhu~

iszieylyanziy said...

okay2,,da delete,,ahahha..y pntg bukan aku

zikeryhassan said...

ish3. terok la gmbr yg makan buah paoh tu. tak senonoh lagi lucah. ahaha.

iszieylyanziy said...

zik ko pk bkn2 eh

Gentleman Frog said...

Salam,

Biji mempelam mmg sdp di gesel, jus2nya yang manis terperangkap di serat2 tu manis, klu di cecah dgn garam lagilah meleleh...

iszieylyanziy said...

hahaha,,sedap gak kn

Poyaty said...

is, klako lah watak2 dlm entry is ni, ade yg rendah tak tinggi2 lah, hurmm sape lah agaknya identiti yg di rasiakan tuh ek. hihi

iszieylyanziy said...

haha,,akak tgk la entry raya oh raya,,die pkai bju wane pink,,hik4x