amali....amali dan amali


ketidaksempatan untuk mengupdate malam tadi,,,gara-gara sayangsayacomel takbagi on9,,padan muka kita..siapa suruh mengadu penat...tapi kan..memang penat pon..mana taknya..dari pukul 7.45 pagi sampailah pukul 1.15 tengahari bertenggek dalamt gym...eh2 kejap,,bukan bertenggek jek,,tapi tengok kelas RBT 2 dan RBT 3 menjalankan sesi amali mereka...kami pula menjadi penonton yang tak berapa nak setia,,haha...sesi amali kelas kami pukul 12.15 tengahari....so ada banyak masa untuk training..tapi kita training kejap jek,,nak-nak kita dan pendek yang tak tinggi-tinggi adalah kumpulan pertama yang akan menjalankan sesi amali tersebut..dalam hati "ummi!!!! orang takut!!" hahaha..Alhamdulillah...amali kita berjalan dengan lancarnya....walaupon tidak mendapat markah penuh, terbaik lah,,,19/20..okay lah tu kan :)


trainning time :)

with miss tan yang sangat sporting :)

hassan dan pokmeng

bawak lori nieyh,,hehehe :)

group shauqi,,che kem dan Mr S


ieka dan cka : group yang dapt full mark!!

mari melompat shana dan ima

cma dan farrah :)

yuk panjat :) ima dan syana
paparazzi : shauqi

zikery hassan dan hakim
tak sakit belakang ke???aish

petang kita ada gerko bola tampar...tup-tup ada amali jugak,,,mak aii,,,memang minggu amali lah agaknya,,PENAT!!! serve bola tu boleh lagi,,nak menyangga dapt sikit je markah,,lantaklah..hehe...bila kala Lec suruh kami berlatih,,kami mula menyimpan bola...bagoskan kami..(kira patuh lah tu simpan bola,kalau tak dah biarkan kat situ je)

ingatkan nak pergi kebun mandikan pokok-pokok yang kehausan air,,,terserempak dengan Lec Landskap..apa lagi,dia suruh siapkan SEMIFERO (tol tak ejaannya??)..kita pon pergi lah bancuh air sirap untuk menghilangkan dahaga,,eh,,ada ke???alamak!! salah-salah....kita bancuh simen dengan pasir lah..hehehe...buat kejap (lama jugak kot) sebab pukul 7 baru mula menapak untuk balik asmara,,eh,,salah lagi,,asrama la..lalala :P
semifero berbentuk bangku,,ke kerusi?? entah...belom siap lagi,,huk2x
gambar ni masa mula-mula nak buat dulu,,bukan gambar semalam :)


malam tu memang kita tak on9 lah,,bagoskan kita,,mana taknya..sibuk menyiapkan Kajian Kurikulum Kemahiran Hidup Sekolah Rendah.....busy busy busy.....minggu ni dan minggu depan memang terlalu sibuk lah...esok kami ada amali Permainan Kecil Kanak-kanak..Wish me luck :)





14 lying to myself:

♥ p a A n i ♥ said...

19/20?? bagussssnye! :)

misyamissyou said...

wah seronok..dah lame xcm ni..time skola2 jek dulu..hehe

iszieylyanziy said...

:)
kan,,klu dpt 20 ag bagos,,ngee :)
syukur2x,,,alhamdulillah

Poyaty said...

is, gym awk tu mcm gym IPTHO. rindu zaman maktab. hihihi. main volleyball mmg fail. suara je lebih. haha

iszieylyanziy said...

misya,,hehe,,,kan,,suke2,,,tp kt skul xde la cm ni,,

iszieylyanziy said...

akak yaty : akak iptho ke??haha,,kami main pon,,suara je lebih,,,beza gle dgn dak laki main,,hahaha

zikeryhassan said...

dak2 lain maen bola tampar mmg bgos kan. ahaha.

nas said...

wahhh..meriahnyer is..
bukan saje meriah korang yang bersukan tue,tp template blog ko yg baru..best :)

iszieylyanziy said...

zikery : alah,,ko tak termasuk..hahaha

iszieylyanziy said...

nas : maceh2,,,hehehe,,bersukan pon meriah ke,,hahha

izhar said...

x abis2 nga gimnas

iszieylyanziy said...

da tu,,da lepas da,,da xmain ag da,,,

miss epa said...

mcm best jer jd cikgu ni.hehe.mek bungo!haha :)

iszieylyanziy said...

hhaha..yew2 jek,,pnt wooo efa