auch!! its hurt!!!


entry tidak ada kena mengena dengan gambar :)
kita nak anak0anak yang comel macam tu boley???haha


private blog untuk sementara rasa macam "baik tak payah buat blog" sebab agak leceh menginvite mereka untuk mengview blog kita..aish...susah2x...rasa seperti perlu menimbangkan idea sayangsayacomel(timbang guna penimbang berat badan tu) untuk menukar uRl blog..apa???tukar lagi????berapa kali nak tukar dalam setahun???rilex-rilex...lek lu!!! baru berkira-kira...tak tahu lagi mahu menukarnya bila,,,tengok keadaan semasa..kalau keadaan makin teruk rasanya memang harus dan perlu di tukar...untuk mengelakkan ianya semakin teruk,,huhu

mood raya masih di hati,,,boley dikatakan best juga la beraya ke sana kemari :)
mood raya perlu kot sebab kan musim raya...
mood raya juga perlu sebab kena pergi berjalan-jalan
berjalan-jalan perlu sebab (dok umah jiwa kacau)hehe

p/s : untuk beb yang tersayang (izhar ismail),,hahaha,,ko jangan gelak bila baca ..sepak ko!!!!kita doakan ko cepat baik ye :) cepat-cepat keluar dari wad tu ye..tak payah nak check in lama-lama kat dalam tu,,tak best pon,, :P

4 lying to myself:

HaNTwO said...

lor ade balik...mane menghilang??
cari blog xjumpa ni..

iszieylyanziy said...

huhu,,hari tu private kjp,,huhuh :(

nas said...

is...nape ko privatekan blog ko..pas2 ok plak balik..
hahahhaha...
aku da lame xbukak blog n update...
so tatau la pasal2 nie..hehehe

iszieylyanziy said...

hehe,ade la kes nye,,huhu,,nida xprivate,,
nnt tgk keadaan lu