AWARD FROM LOVELY JUNIOR *HAIFA*


Terima Kasih Haifa Fazwin di atas kesudian memberi award ni,,haha...baru first time dapat award ke dik???xpa2..k,is pon baru dapat cikit,,hehehe

here is the answer :)


1.apa yang bermain di fikiran skarang ni?
-nak dating dengan sesorang (sapa yang sudi???)


2.apakah nama samaran kita?
-is....iszieylyanziey....jagung!!!hahaha


3.berikan 3 orang yang anda sayang
-family come first
-bestfriend (ramai)
-
sayangsayacomel,kitasukediatapidiasygorglaen


4.panggilan kita untuk si dia
-sayangsayacomel..dia panggil kita sayangsayacomot!!!
saya awak sudah :)



5.hadiah yang u all impikan dari seseorang yang istimewa.
adalah,,rahsia..nanti gtao tak dapat kang :P


6.blog mane yang anda suke visit.
kita suka semua..kita suka baca semua blog yang kita follow

7.tagkan 15 blogger.
sesiapa yang belom dapat award yang ni....amik lah award ni...nak tag takut orang tuh dah dapat..hehe...so amik la yew..xpon,,kalau kita blogwalking tu,kita post dekat shoutmix :)


sudah selesai menjawab dan menerima award ini (dah jadi macam zaim lak hutang tag) hehe,,gurau je :P
mahu ke dapur bersiap untuk berbuka :)

0 lying to myself: