formspring

petang tu,,,macam biasa on9 la formspring...tengok ada soalan dari orangtue..terfikir jugak..siapa dia ni??tetiba je,,tapi rasa macam kenal je...tambah-tambah soalan dia cam ni " dengan siapa sekarang" tanya punya tanya dia tak nak mengaku...last-last dah kantoi dia tukar nama panjang gila,,,sengal tol dia ni...hahaha..sayangsayacomel menyahut seruan untuk join formspring,,,hahaha..terbaik lah..tanya-tanya soalan sampai dah limit pulak...padahal baru tanya 31 soalan...pelik betol :)
tak pa,,sabar,,kejap lagi nanti dah boleh sambung bertanya-tanya..haha...semakin sengal melayan formspring dengan memberi jawapan yang entah pape..pape kedana rasanya jawapan kita tu,,haha,,mana taknya,,,ada orang tanya semua berkaitan dengan kemahiran hidup,,tapi kita dah lupa..lalala..al-maklumlah,belajar masa foundation lagi tentang tu semua,,sekarang dah lupa pulak..nak ingat balik kena rujuk buku la gamaknya :)

mahu menyambung buat ISL yang tertangguh :)
esok dah nak hantar...so ada 2 minggu lagi yang belom complete :)
chaiyok is,,you can do it...lalala

8 lying to myself:

syahira ariff said...

wiieewiiitt
special nya org dlm gambar tu
=D

iszieylyanziy said...

hihi,,dia,,sayangcomelsaya...

miss epa said...

amboi kak is.haha.kena cri cikgu gak ah camni.haha. :)

iszieylyanziy said...

hahaha,,ape nye cm tu,,,die bukan cikgu la,,ahahha
tp klu haifa nk cri cikgu,,,xyah la,,ngee

Poyaty said...

jambu sgt mamat dlm gamba tu. hehehe

hurmm, jgn mls2 chaiyok :D

iszieylyanziy said...

jambu sangat,,klu prnagai pon jambu da lme rejec,,ahhaha :P
dah siap da,,ngee :)

Amni said...

formspring tu pe benda? ekeke.. says sangat la tak celik IT.. hoho...

iszieylyanziy said...

formspring ni cm tny2 soklan,,ngee,,best gak klu ramai connection :)