happy birthday sayang semua :)



today is sunday...aiskrim sundae sedap jugak kan,,,ops,,okay,,tidak akan menyampuk..eh bukan,salah ni,,,tidak akan melalut kerana hari ni sangat penat,,, (penat gelak kot) ,, UAK tadi berjalan dengan lancar sekali, macam guna minyak pelincir pulak,,biasa lah,,,dengan azam yang membara (ecece,,tipu gila,padahal tengah mamai) kami berjalan kaki menuju ke dewan besar (dalam hati membebel-bebel,kenapa lah buat jauh sangat)...dan berbekalkan SEBATANG pen, kita dengan jayanya menjawab soalan UAK..hahaha,,Resultnya???Doakan cemerlang sebab kita jawab dengan hampehnya..lalala....

berbalik kepada tajuk entry...
kita nak menulis entry tentang orang kawan kita yang birthday nya jatuh pada bulan ni...bulan purnama cantik kan,,isy,,seronok tengok bulan,,seronok tengok bintang ..teringat MDH...
okay-okay,,tak boleh sedih-sedih,,kena happy je..hehehe...

FAUZAN.. 24 SEPTEMBER 1990
mula-mula mahu wish birthday kepada kawan kita yang sorang ni (sila rujuk gambar diatas),yang belajar nun jauh di sana... :) di Beijing...nanti boleh ajar kita cakap China,,lalala :P .. takmao sedih-sedih ye..tak kemananya...semoga berbahagia dengan "LOMO" baru :)


NURATIKAH (26 SEPTEMBER 1990)
keduanya kepada si kechik,,,(sila rujuk gambar di atas lagi) wishnya...bila nak besar???lala...
terfikir tak apa yang kitorang buat??macam biasalah...tepung-tepung dan tepung...tapi kali ni telur tak ada,,sebabnya Cma bermurah hati untuk tidak membeli telur yang sudah busuk di Koop :) ...mula-mula,cam biasalah,preparation makan-makan...letak dekat belakang blok B...ubah port pulak...then si Kechik uh dah takut dah nak turun..bila turun, tiup lilin dekat kek,suap-suap aiskrim...then kononnya nak bagi ucapan lah...kita dan pendek yang tak tinggi-tinggi ada dekat belakang...amik satu jag dan satu gayung air yang berisi nila + sabun debu + softlan menambah rasa :) ...belum sempat cakap pape kami pon dengan rakusnya menyimbah air..lencun!!!hahaha,,padan muka...tak sempat nak baling tepung dia dah lari-lari,,berkejaranlah kami..eh salah,,bukan kami,tapi mereka,,sebab kita tak join pon :) bajet tak nak kena tepung la..last-last kena jugak...nampaknya ada yang jeles bila terdengar suara sumbang yang berbunyi " bisinglah" ..mungkin si suara tersebut jelous dengan kami yang menyambut birthday kawan kita...kawan-kawan dia tak sambut sedemikian rupa,,agaknya lah,,ahaha :P
tak tahu nak cerita apa sebab dah penat...tengok gambar je lah :)


alalala..tomelnye kita,,hahaha

kami yang gila-gila sengal :)


oraang dok bergambar sibul dok main mesej

macam dak tingkatan 1 je :P

peace
and the last one is

KHAIRULFARMIZI (27 SEPTEMBER 1990)
wishing you happy birthday :)...jadi navy yang berjaya okay,, :P

8 lying to myself:

Gentleman Frog said...

Salam,

hepi besday juga..

iszieylyanziy said...

wsalam,,maceh,,ngee

iza said...

Salam...

Happy birthday....

Amni said...

hahaha.... jahat giler buat macam tu.. dulu masa sekolah suka buat perangai cam gitu.. tapi kitorang popuan ni tak ler sejahat geng lelaki.. ngeee....

iszieylyanziy said...

iza : nnt is smpaikan,,thank u,,ngee

iszieylyanziy said...

amni : hahaha,,kn dak laki lagi la,,dengan air stokin la,,,ape la,,isy,,,kami biase2 je,,ngee

Poyaty said...

kalau befday je mesti nk smabut dgn nila dan tepung. teringat zaman sek dulu. skang da xde da

happy befday to them :D

iszieylyanziy said...

akak is xtao pon lagu pe,,main tekan asal bunyi,,haha,,dgr2 best lak,,ngee....

tq,,nnt is smpaikan :)