happy birthday sayang

ini gambar sayangsayacomel..comel tak sayangsayacomel ni??mestilah comel..kan kan kan,,,
kalau tak kita tak cakap comel,,,kan kan..lalala :)
sayangsayacomel tu,boleh pulak panggil kita sayangsayacomot!!! tak patut kan sayangsayacomel ni,,,,hahaha :)

ok...
hari ni 2 September 2010...
genaplah umur sayangsayacomel ni 19 tahun....opsss!!! muda setahun dari kita,,,,tapi pemikiran..kalah kita...kan...isy3x,,terukkan kita...mana taknya, tak matang pon kita...hukhuk...
dari semalam pukul 11 dah mengantuk sebenarnya..tapi dah janji nak call dia...tunggulah sampai pukul 12 malam dan call,,2 pon kejap sebab esoknya dia ada exam..tak pelah,,,dah borak-borak,,kejap je,,siyes kejap je,,huhu..takpelah,,kita tunggu janji awak....kalau ada,adalah,,,,bak kata awak banyak benda lagi yang nak kena fikir...

apapon..selamat hari lahir sayang....semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki....kahwin dekat Malaysia tau,sebab sijil siam tak laku...hahaha :P
Goodluck for your STPM...
lupa lak,,,satu lagi....
Semoga panjang jodoh :) (gatai na)

p/s : awak jauh.tak dapay nak celebrate..ada masa kita celebrate sesama yep...ingat tau...next year!!!!

7 lying to myself:

Anonymous said...

happy birthday

iszieylyanziy said...

happy birthday to him :)

Poyaty said...

olohhh mmg comel. muka budak2 betul hehe

happy befday lah utk cik abg awk eh. semoga happy selalu :D

iszieylyanziy said...

hahaha,,,,alaaaaaaaaaaaaaaa,,,da mmg bru 19,,hehhe :P
time kasih,,nnt kita smpikan,,

izhar said...

saya sayang comel yang comel...ak nk bermadu ngan mu ley???
semoga panjang jodoh...memg x leh blah.ak bajet smoga panjang umur time bc td.ngek.papepn smoga pnjg jodoh sep mu

iszieylyanziy said...

haha,,sengal jew kan,,haha,,kn da smoga pjg umur kt atas,,,smga pjg jodoh la plak,,hehee..madu2..ley2,,hahaa

iszieylyanziy said...

haha,,sengal jew kan,,haha,,kn da smoga pjg umur kt atas,,,smga pjg jodoh la plak,,hehee..madu2..ley2,,hahaa