hari ini

hari ni dah 22 September..Eh dah pukul 12.36 minit pagi, so dah masuk 23 September..mahu bercerita tentang 22 September nieyh,,tak ada pape yang menarik pon sebenarnya selain kuliah yang habis awal (memang menarik bila Lecturer tak ada) horayyy..boleh blik bilik dan tidur,,lagi-lagi tidur :) suka tidur...macam dapat makan coklat rasanya..ngee...sedap hingga menjilat jari..tapi tak ada lah sampai tidur sambil jilat jari...nanti roomate kita takut pulak,,sebab fikir kita dah gila,,,lalala..tiada gangguan di handphone (suka-suka :) , tu pon sebab silent )
sebelum keluar petang tadi..sambil bosan menunggu mak mak datin bersiap, kita check gambar kat handphone,,terkejut yang amat..my respon is " bila zik ambik hassan? eh tersalah cakap pulak" hahaha...ayat sebenar nak cakap "bila zik ambik gambar" hehe...nak tengok ke gambar nya???nak erk??minta kebenaran publish gambar,,tak curi gambar dengan kebenaran macam yang nas buat,,lalala,,tapi dah memang ada,,,,ni ha gambarnya,,
gambar si gemok yang tengah angau..bila nak update entry "i'm in love" haha..we were waiting for that entry (cka cakap) :P aku tolong taip :) nanti mesti ko cakap cam ni kan "perlu ke" lala

tamat sudah cerita si zikery hassan...mahu menyambung cerita lagi..alkisahnya kami keluar untuk membeli barang,,then last sekali pergi tempat jual bunga (bukan pasar malam ke last) mana-mana jer lah.. :)
ok,,kita tengok bunga tu (spesis nenas) cantik,,tapi tak ambik gambar pulak..tak apa,,,pilih punya pilih...belilah 9 pokok,,,orked,pokok ala-ala keladi tapi bukan keladi,
pokok ala-ala pokok puding tpi tak bersungguh,
sampai menangis-nangis..haha (terharu beli pokok)

pokok renek-renek...hehehe (akibat tak tahu nama pokok cam ni lah jadinya) aish apa lah nak jadi :) ada lagi yang kami beli,,batu putih dan pagar plastik...semua ni untuk amali landskap yang akan berlangsungnya pada minggu hadapan...dokumentasi tak pulak siap lagi :) cool-cool,,,ambik cool fever dengan syana kalau nak cool dengan mudah :)

sekian kisah untuk hari ni kau datang riang,,,tersenyum buat ku senang..lala... (baca yang tak bold je..bold ni tertaip dikala mula tidak ada idea untuk membuat iklan)iklan apa la pulak ni????mengarut dah,,sudah!!sebelum semakin berlarutan baik stop,,,mari dekat mari dekat,,eh silap,,mari tidur mari tidur :)



6 lying to myself:

zikeryhassan said...

sunggoh kacak la itu jejaka.


p/s :: perlu ke aku buat entri mcm tu?

Gentleman Frog said...

Salam,

Is masih isap jari?

HaNTwO said...

ambik subjek pe??? leh bgtau kalo x keberatan :)

iszieylyanziy said...

zik,,perlu perlu,,hahah,,kacak kah???tny si die,ok,hahha

iszieylyanziy said...

wsalam,,frog,,dah tak lah,,hehehe.,,,xkn isap jari ag,, :P

iszieylyanziy said...

hantwo,,,subjek kemahiran hidup....pj,,,alah,,kami bljr smua,,,byk sgt,,huhu,,tapi major nya kh la,,,