hari ke 3 dan ke 4 di Sk Putrajaya Presint 11 (3)

entry kali ni adalah sambungan entry school based experience hari tu,,,cuma ianya adalah untuk hari ke 3 dan ke 4...hari ketiga kami kebosanan..awal-awal pagi keluar pergi tangkap gambar di sekitar sekolah,,hehehe :)
bersama Kak Fina

ini kami..hehe :)


ini pon kami yang comel..comel kan kami..hehe :)

ini pula kami bersama Cikgu Hamisah yang sempoi...boleh dia cakap cam ni
"lek lu,lek lu" kat students..kami ingtkan kami je yang guna istilah tu..haha
ini cikgu istiqomah yang mengajar Helmi (budak comel) hahaha
majlis berbuka puasa :)

mari beratur,,amik nasi beringin,,lalu makan di pohon beringin,,,haha,,,,

hari keempat adalah hari terakhir kami bersbe :)
hari jumaat pagi diadakan bacaan Yassin...tengahari majlis bersalam.salaman bersama-sama....punya la ramai student kt citu...naik lenguh dah bersalam,,haha,,,practise make perfect :)
hihi...
ckin kata " is tak nak salam lama-lama dengan hilmi ke??hehehe"
mustaqi kata " dak tu da fb tak??mati kau kalau dia baca,nanti dia marah"haha,,gila


bergambar bersama guru besar :)

bersama Pk Hem

p/s : kami suke sekolah Deleven Three :)

4 lying to myself:

zumiela7 said...

awat jauh bebeno sbe nye??

iszieylyanziy said...

sbb nk p berjln2,,nk ase skul bndar n luar bndar,.,.,.tp zaim siyes best skul ni,,,nnt wt la kt putrajaya ye ")

nas said...

bestnyer..
erm..
comel cikgu2 tue..
cikgu2 muda ker?
hehehehehhee
erm...
rendah gak ko nie is :P

iszieylyanziy said...

comel kn,,,cikgu muda la nas,,xkn cikgu tue,,,haha
wei,,,,tinggi gak,,158..haha :P