kata hati kita

entry yang tiada kaitan dengan gambar :)
kita percaya gerak hati kita....dan sekarang,,,kita rasa yang dia bukan untuk kita...
adakah??kenapakah???mengapakah???haruskah???
dia selalu tak ada bila kita memerlukan...disebabkan hal sekecik tu???no lah...banyak lagi halnya...jauh tak akan dijadikan sebab,coz really tak suka jarak dijadikan alasan...
lebih memilih untuk melayan karenah kawannya berbanding kita (even sangat memerlukan dia)
tolong tolong,,,buang jauh-jauh apa yang kita rasa sekarang....currently mood : upset (nangis lah tu..oh tidak!!!!!!)hihihihi

actually...3 hari lagi Hari Raya akan bertandang...dan kali ke 3 beraya tanpa "MDH"....
tetiba teringatkan dia :(
semoga tenang di sana...sorry this year tak sempat kot nak pergi ziarah :( ...and i...really miss you....

beb (izhar ismail ) welcome back to Malaysia again....welcome home hari raya nanti ye sebab sampai dihari raya kan??hahaha :) takpa2x...jangan lupa mai rumah yew :P

6 lying to myself:

Gentleman Frog said...

never say goodbye when you still want to try - never give up when you still feel you can take it - never say you don't love that person anymore when you can't let go.

izhar said...

welcome2.insyaAllah kalu sempat ak g uma mu...mu x nk mai uma ak ke???

SYAFIQA SHAFIE said...

sabar syg,.chill,.nk raye kn,.keyh??

iszieylyanziy said...

frog : i;m gonna say nothing.. :( thanks ye :)

iszieylyanziy said...

beb : sempat2x,,,haha,,tengok keadaan sebab aku x jnji ,,hehhe,,klu p aku cntct la ko,,hehee :)

iszieylyanziy said...

cika : sabar2 :)
thank u