kroohhhh!!

menuju ke cafe : mengisi perut :)

hari ni penat kot,,dengan kelas Amali Pertaniannya, dengan kelas Physical Educationnya,,aish,,penat-penat...biasalah,hari khamis adalah hari yang memenatkan..berita gembira apabila Amali Landskap di tunda lagi ke tarikh 5-7 hb Oktober... Tapi amali Pergerakan Asas hari Selasa minggu hadapan...malasnya nak amali,,,cam leceh je,,nak tak nak,kena jugak buat,,,tak kan nak dapat telur ayam pulak???

sukanya main riben ni :)

peace :)

...aish, sepatutnya ada presentation untuk English Languange Proficiency II hari ni, tapi ada pulak anak orang tu saja nak kenakan kita,, (cerita sedih ni) hehe...ambik giliran kita then time tu pulak En Azman kata "he's the last presenter for today!" argh!! tersenyum-senyum kambing lah anak orang tuh dapat kenakan kita!! menyampah...tak payah nak tarik perhatian kita, kita tak nak tengok kamu pon lah...isy2!!

muka tak puas hati,,hrrrr!!!

huh,,bagitahu kat Pendek "weh jom cepat,aku geram ni, nak kena g beli burger ni,lapar!!" hahaha...by the way,hari ni hari first makan burger setelah hampir seminggu mula berkuliah (ni pon perlu bagitahu ke) eh,suka hati la,,perlu ke tak!! tak perlu baca kalau tak nak..lalala :P

geram ke senyum ni???tak tao...ngee

sayangsayacomel kata "macam-macam la korang ni" lalala

8 lying to myself:

me said...

patut la kurus..maen aerobik..aku nk men jgk la.kalu mu men reben aku nk men ngn buah nyor heheehe

nas said...

wahh..bila aku tengok ko men riben...
teringat aku time sekolah rendah...
hehehehehhehehehehheheehe
aku xmen riben tp kwn2 pompuan main la :P

iszieylyanziy said...

nurul,,hahaha,,main riben ley kurus ke??dok stmpt putar2,,ahhaha,,,cm xpant je,,

iszieylyanziy said...

eh nas,,,ko tau,,aku mintk riben tu dri zik,,die nga main time tu,,smua main riben,,best kot,,laki ppuan smu main,,suke,,best :)

Gentleman Frog said...

Salam,

wooo men reben mgodanye...

iszieylyanziy said...

aiyok,,xmenggoda pon,,

Hairil Rizal said...

Saya suker tgk org main ribena..eh riben (ke reben?) ni!

Salam orientasiii!!
:)

iszieylyanziy said...

haha,,saya pon suke main riben then mnum ribena,,haha,,sweet je kan,,shaha
salam orientasi (kne amk mse smggu ni tok orientasi )
hahaha