putrajaya lagik

semalam malam last kita tidur di putrajaya..malam ni dah gerak balik Penang.,,dan ia membawa maksud kita tidur dalam bas la malam ni....aish!!! sakitnya leher nanti,,,,,hehehe :) nasib baik kejap je...

semalam jugak kami pergi makan satay kajang...pesan 50 cucuk,tapi kita makan 7 je sebab dah kenyang,,,hehehe...bila kala ajak anak pak cik hassan si ZikeryHassan join, die kata dah makan malam sebelumnya..aish dak sorang tu,kalau tak diajak kang dia kata tak ajak, bila dah ajak dah makan pulak,,,aish!!! songal...takpe2,,yang penting kita dah ajak,,,hahaha :)

alkisahnya..pergi putrajaya tapi alamak!!! battery camera tak ada!!!! adoyai....terpaksalah guna camera handphone je :( kalau kita still guna c905 kan best,,ley ambik gambar cantik-cantik!!! sekarang handphone lain yang tak berapa nak cantik...huhu,,,,tak ada flash pon,,hukhuk...alah,ada kami kisah!!! kami kan gila kamera,nak tak nak,,kami bergambar jugak..haha :)


boleh la :)

ini kami yang gila cam..haha

kita

man dan ckin :)

p/s : cika nanti datang date dengan aiman dekat cni yep..jangan lupa bawak dslr,,haha

0 lying to myself: