raya oh raya

kita beraya sebulan kan?so topik yang menjadi pilihan ramai adalah tentang raya..kita pon nak post entry tentang raya lah..cuma tempatnya bukanlah di rumah-rumah terbuka lagi sebab kita sudah kembali untuk BERSEKOLAH...biasalah menjadi pelajar di IPG Kampus Sultan Mizan ni :)
pagi-pagi ada perhimpunan pagi...setiap hari di pagi hari...hehe :) kita SUKA..lalala


berbalik kepada tajuk..nak cerita, hari pertama kuliah kami tak belajar pon disebabkan hampir semua waktu ISL (individual self learning)... oleh demikian (ayat karangan) seperti yang telah dibincangkan bersama tutor kesayangan kami En Yahya dan perbincangan dari hati ke hati yang lokasi kejadiannya adalah ditepi longkang di belakang gym..kami sebulat suara bersetuju dengan menu-menu yang dicadangkan,,,lalu berlangsunglah Kelas Terbuka RBT4...Pensyarah pon dijemput,,call lagi, jemput lagi, aish..pas tu kami jemput RBT1 dan RBT2....RBT3 tak ada pulak datang..huhu..cam bosan je nak cerita..baca jelah,,ha..sebelum terlupa menu nya ialah nasi beriani....satay.....kuih dan biskut raya.....sedap-sedap..makan sikit dah kenyang :)
kami :)
peace

dak ni dah taknak tgur kita lagi da :(

cantik kan kami??allala

with mamu :)

miss tan :)

mari makan jeruk :)
Tutor and Encik .......

14 lying to myself:

nas said...

wahhh...raye as teacher..
mst best kan..
erm..kamu pyer blog kne serang malaware lah,..

iszieylyanziy said...

tao,,,,isy,,xtao nk wt cm ne dah,,huaaaaaaaaaaaaaa

HaNTwO said...

teacher leh ajar saya adds math x?? saya sgt mengong dalam matapelajaran ni!!!

iszieylyanziy said...

addmath???jom2,,mari cikgu ajarkan,,hehe :)
tp suh org lain la,,sbb cikgu bukn ckgu math, :)

Gentleman Frog said...

Salam,

Cantik,

iszieylyanziy said...

wsalam,,terima kasih cikgu,,,ngee :)

kaljis aka onggon said...

wah.. meriahnye.. selamat hari raye aidil fitri.. MZB :)

iszieylyanziy said...

slmt hari raya jugak,,maaf zahir dan batin :)

izhar said...

raya makan jeruk???pe kes~wakakah!!!

iszieylyanziy said...

beb ko mst bru pas men restoran city kan,,aish,,game sokmo,,wei,,mkn jeruk alas perut la konon,,lapar,,tggu lec dtg mkn,,hahaha,,last2 sakit perut aku mkn jeruk byk sgt,,ahhaa

zikeryhassan said...

curik gmbr dr FB aku. da la xbgtau. kne saman ni.

iszieylyanziy said...

ampun pak ye,,,sudah di bilangin,,hahaha :p
jgn saman :P

izhar said...

nie pn ak ngah men restoran city gak wei.wakakah!!!dah nama jeruk.ptt ny makan nasi lu baru makan jeruk~mak ak ckp

iszieylyanziy said...

naik doc,,ngee,,ari tu lapar ngt,,mkn la jeruk,,ngee..xabes2,,,restoran city