Reunion raya ex students of Sk Sultan Ibrahim 4

ini yang hadir (zakiah and juliana datang lambat)

semalam bertempat di Kg Pauh (rumah Syikin) telah diadakan reunion!!!! dengar je reunion kita tak rasa excited pon nak pergi sebab biasanya reunion hampeh je..yang datang pon muka-muka yang sekolah menengah sekali dengan kita..haha (jahatnya kita cakap hampeh) okay-okay..tarik balik...hehe...tapi kali ni,,,oleh kerana ada driver (nurul izzati) yang sudi menjemput,kita pon pergi ajelah..bila lagi nak jumpa kawan-kawan sekolah rendah kan...nanti ada yang dah nak fly :(
memang best lah, walaupon memasing janji melayu...pukul 3 mula,pukul 3 setengah kami je yang ada,,yang lain semua cakap on the way..lalala...
ni je yang sampai awal :)
bawah dari tudung kelabu nama Amirah (Uitm Shah Alam), Syakira (Poli PD),yang tudung oren paling lawa u kita la,,hahaha..lawa kan...isy4x..tak salah lagi :P
dari Atas :tudung pink (Nurul Izzati=fly ke UK 1 october nanti),Hasnurfalina=Uitm Arau, Zaharah=Kist

bila semua dah berkumpul, macam-macam cerita nak kongsi,,semua nampak lawa-lawa...handsome bagi si jejaka..lalala..handsome ke??no komen yep :) tapi memang seriously suka reunion untuk kali ni :) ...kita tunggu reunion masa Hajar kahwin bulan 12 nanti ye kengkawan :)
tengok je lah gambar :)
kita dan Amirah,,Khairunnisa nak jugak masuk gambar kat belakang tu :)

ini kami yang mahu makan..jemput makan :)

kita yang sentiasa busy :)

kek yang Aiman Sponsor... Sedap :)

Zaharah,Hasnurfalina dan Syakira (Aiman dibelakang)
inilah kami yang comel... :)
(banyak sangat camera,tak ahu nak pandang mana)
belakang kita (tudung cream tu Izzah=IIC Gombak,baju hijau Syazwina=Tesl Twin IPG KDA+New Zealand, Tudung pink AIsyah= IPG KIK Pengajian Sosial, Gadis berkaca mata tu Nazahah=Medic at Unisza..yang pakai shawl tu Ekin=Pole Cheras

jejaka 6 Unggul :P

tengok yang belakang!!! Khusyuk mengumpat,hahah

sweetnye kita!!! eh salah-salah..terperasan pulak...Sweetnya kita :)

Senyum semua.... :)

kantoi kuat makan,,,hahaha

yang baju putih tu Ridwan tapi sorry beb xtao belajar kat ne..baju hitam n hijau tu memang selalu jumpa kat sekolah menengah dulu :) Baju hitam tu UPNM Navy kot,,,ada sesiapa nak mengorat??sila-sila,,hahha..
baju hijau tu Fauzi Poli Perlis

Owh Rabbani and Fatah :)

p/s : best beb,,agak rugi lah kepada sesiapa yang tidak dapat hadir kerana ada hal yang tidak dapat di elakkan..tak apa,nanti ada masa kita buat lagi yew...
kepada Aini Amirah, Mustaqi dan Fahmi yang sudah fly : semoga berjaya dalam pelajaran korang
sayang kamu semua :)

7 lying to myself:

HaNTwO said...

bestnya tgk korang...kwn2 aku ntah mane la..ade yang dah meninggal..kawin..bwk diri..g berkelana luar negara...huhu jeles2..

me said...

haha aku taw sgt sapo si hensem tuh...heheh...tq is laen kali kito jupo plok deh

iszieylyanziy said...

HAN : huhu,,,xpew2,,nnt korg wat la,,sbb ari tu,,kawan kita ade cite,,yang bapak die pergi reunion,,,so da tue2 nnt ley wat,, :)

iszieylyanziy said...

nurul : hahha,,,,giam3x,,aku da chatting ngn die,,jgn jeles plop.,,hehe..wei,,nnt da g uk,,jgn lupe aku auw,,hukhuk :(

me said...

heheh xpo xpo aku redha hahah.
insyaAllah..saen aku lamo doh kito truskan pershbtan kito sapa tuo ehhh Amin...

iszieylyanziy said...

amin.,..
xpew2,,fb ade,,,formspring ada,,blog ada..contact2 jew la deh :)

Anonymous said...

Making brooking after worldwide ambit to consolidation in justifiable all, phrasing
included, there is a oustandingly predestined in behalf of studying English argot in those parts of the in the seventh elysian fields, where English is not a gargantuan language. This conclusion leads us that there is brobdingnagian deprivation as a replacement in grace of English-speaking tutors, who are specializing in teaching English. South Korea is a indicated of most encouraging countries in terms of gonorrhoeic upgrade, which means teaching English in Korea would be influentially profitable. Teaching English in Korea