salam Aidilfitri

esok hari raya aidilfitri bakal menjelang setelah sebulan kita semua berpuasa menahan diri dari segala hal :)

selamat hari raya diucapkan kepada semua kenalanku di sekolah...matrik...dan ipg...

persiapan raya korang cam ne??ok tak...gila melets lah raya tahun ni sebab kita jahit langsir (sambung yang ummi dah jahit) tapi kira okay what,,,jahit langsir segala..tak pernah buat pon sebelum ni bila nak sambut raya..semuanya tunjuk dekat kedai...hahah..bak kata syahnaz.....atleast berguna juga lah ilmu yang Cik G bagi kat kami masa kami foundation dulu..hahaha... terbaiklah...umur makin meningkat..so kenalah belajar jahit langsir..masak rendang,ketupat,,,ecece....bab masak ni yang malas ni..hehehe...boleh tak kalau kita tolong tengok je ummi,nenek dan makcik masak???boleh la boleh la,,kira halal la tu,,hahaha...sudah mula mengarut,,,sudah!!! sebelum internet semakin lembap..baik post awal-awal :)

selamat hari raya korang semua..maaf zahir dan batin...
kepada semua kenalan kita...di mana-mana jua kita kenal,,,tak kiralah fb,blog or whatsoever...kita minta maaf banyak-banyak sekiranya ada yang terasa dengan kata-kata kita..huhu,,,maaf ye semua...0-0 erk??boleh???boleh la,,wajib tu,,,hahaha
yang mana kenal rumah tu,sini cheq nak habaq mai,,,,jangan lupa mai umah noh...hehehe :)


6 lying to myself:

nas said...

yup2..
selamat menyambut hari raye ea is...
kalao aku ader salah ngan ko..
maafkan ea :D

iszieylyanziy said...

isy,,diampunkan,,aku pon,,mintak maaf :)
salah silap,,huhu :(

Gentleman Frog said...

Salam,

Selamat hari raya dari blog kamu untuk anda dan keluarga..

iszieylyanziy said...

wsalam,,thanks frog,...
slmt hari raya untuk kamu sekeluarga..dari keluarga kita...

✿nenek moden✿ said...

salam lebaran cikgu is..hehe

iszieylyanziy said...

selamat hari raya nek :)