sayang semua :)





what a tired day..tengok lah gambar di atas dan bayangkan betapa penatnya kita..hehehe....penat dan sakit-sakit belakang dah rasanya..oh tidak!! istiqomah bt ahmad rozi..bertahan,,,esok amali..so get ready..jom tengok cerita korea..hahaha..berehat dua bentar bersama korean delight..eh salah,,,tu rancangan dekat tv2 kan,,ni movie jek :( ....

on9 facebook..melihat ada mesej di inbox..kita pon click click click,,,mesej dari orang yang memang tidak berpuas hati dengan kita..apakah?mengapakah?kenapakah?jangan dipersoalkan kerana kita sendiri tidak tahu,,sampai kan dia kata kita tak ingat saudara dan lupa diri sebab dah besar panjang...perlu ke dia cakap cam tu?pape je,,,sebab kita tak kisah,,,,langsung tak kisah dan tak nak ambik kisah...sebab dia pon bukannya betul,,,bagai kacang lupakan kulit,,aish,,,berperibahasa pulak...bila mesej ummi,,ummi cakap cam ni " biaq p la dia..tak payah nak layan, dah tak betoi agaknya..sat g ngan kaklong2 jadi tak betoi" hehehe..kita pon memang tak layan pon,,tak pe ummi,,jangan risau,,anak ummi tak kan jadi cam dia....InsyaAllah :)

lupakan tentang hal berikut,,,it a piece of paper...well..eh speaking pulak,,,okay2,,balik berbahasa melayu...esok kita amali,,,mahu tengok cerita dulu lah,,,wish me luck ok,,, :)

14 lying to myself:

misyamissyou said...

hohoo..payah tol kalau bukak2 inbox mesti sentap..huh

HaNTwO said...

ni ahli gimnastik ke?? hahahah kagum gua!!

aibaks said...

best pulak nengok kamu melompat2 cam main skipping plak..haha.. hati2 yer..

iszieylyanziy said...

misya : memang pon,,sakit hati je,,,tp wt xtao jek,,ngee,,,mls nk pk,,,huhu :(

iszieylyanziy said...

hantwo : bukan la,,tu untuk pergerakan asas :)..done amali today,,suka :)

iszieylyanziy said...

aibaks : maceh ingtkan,,hehehe :) we're really enjoy this :)
sem ni je,,sem depan dah tak ada :)

Hairil Rizal said...

Masih main reben lagi nampaknya. Tak sakit tangan ke pusing pusing sana sini?

iszieylyanziy said...

ne ade sakit,,,suke,,,main la,,sgt best,,,siyes,,,

nas said...

mana xpenat..cikgu kene melompat sana sini...joget sana sini...
hahahahha..cikgu aktif...:P
teringin aku nk men riben..tp takot orang kata aku nie pondan plak..heheh

Gentleman Frog said...

Salam,

woo istiqomah bt ahmad rozi men riben lagi, menggodenye.

iszieylyanziy said...

nas : hahaha,,main la,,jom2,,,aku sem ni je ley main,,ngee,,,pondan ape plka,,,nnt tgk vdeo ktorg main riben

iszieylyanziy said...

??PE NYE FROG???

zumiela7 said...

br lps edit blog..new layout..new widgets..x smpt ag ltk link blog miss swetcorn..huhu..

iszieylyanziy said...

RINDU KT MISS SWEETCORN,,,HUHU