school base experience (sbe aka pbs aka ros)

inilah sekolah yang kita pilih untuk sbe pada kali ini...rasanya tidak perlulah ditaip lagi nama sekolah..sila rujuk gambar ini :)


pergi awal-awal pagi lapor diri dekat guru besar...tapi guru besar tu suruh after majlis ambang merdeka pulak....lagipon mahu tunggu ketibaan seorang lagi dari IPG KTI,Johor.....
kami 3 orang dari IPG KSM, Besut....

ini Queen..comel kan budak ni :) so sweet.....
bonus budak ni senyum dalam gambar ni,kalau tak memang tak senyum pon,,,,

ni pulak bebudak yang amik part dalam DEKON (Deklamasi Lakonan)

okay dari kiri cika,tudung purple syikin, tudung warna ape tu erk??biru kot,,tu Affini tapi kami panggil kak fina :).. last skali tu kita la :)
okay ini hari pertama sekolah....


ini pula hari kedua sekolah after cuti 31 Ogos sempena Merdeka :)
masa ni perhimpunan pagi
garang tak cikgu istiqomah,,,hahaha :)

ni masa teman kak fina relief kelas...seronok,,,,sangat seronok....
awal-awal lagi dah tanya soalan
"cikgu-cikgu,cikgu ada facebook tak?"
hahaha.....
nak je kita tanya
siapa blogger??follow la blog cikgu
ok tak?hahaha

mari menjawab soalan ye :)

kami di library lepas relief class,,,bosan..apa lagi...bergambar la kami :)

ouch you,,,i love this picture :)

cantik background pentas dalam library ni kan :) model pon cantik jugak,,,lalala :)

kami cikgu yang sporting bersama pelajar 4 terbilang yang sporting

kami geng peace :)

bersama Cikgu Asnida :)

p/s : pbs untuk hari ke 3 dan ke 4 akan di post bila kala kita dah sampai kat penang nanti :)


9 lying to myself:

Anonymous said...

bestnya jadi cikgu

iszieylyanziy said...

kan,,best sangat,,,ye ke??beat lah kot anony

iszieylyanziy said...

kan,,best sangat,,,ye ke??beat lah kot anony

Gentleman Frog said...

Salam,

comel-comel.. murid dan cikgunya juga.

kreatifne.blogspot.com

hilman.teddy said...

jemput makan kurma kat belog saya. =D

iszieylyanziy said...

frog : maceh2,,ank murid ikot cikgu,,hehee

iszieylyanziy said...

hilman,,nnt da mase berbuke sat g kita p mkn :)
hehe

hamzah ian said...

fuhyoo.. comey2 cikgu.. hahah

iszieylyanziy said...

huhu,,maceh2,,ni ikhlas ke perli ni,,hahaha