semuanya tentang bunga,,,,

dulu masa sekolah menengah,,teringat classmate kita (Alimi) panggil kita Mek Bungo..alah,panggilan Mek bagi orang kelantan adalah normal,,but I really feel cam annoying jek..sebab biasanye Mek ni untuk orang-orang yang dah tue..erk?ye ke???entah sebab kurang pasti..tapi kalau pergi pasar then ada lah (tok peraih=orang yang menjual) panggil kita MEK....Kita tak akan beli lah kat tempat dia, even sayur or pape je yang dia jual adalah murah,,kita rela pergi cari kedai lain,,hikhik...so dont you ever ever ever ever ever and ever call me Mek...lalala :P

berbalik pada tajuk entry,,,tapi sebelum tu.nak cerita tentang amali Permainan Kecil pagi tadi..Really enjoy (amik part pon main sepak badminton = gabungan permainan sepak takraw dan badminton) untuk keterangan lanjut, hubungi zikeryhassan..hehehe...gambar??tak dapat lagi dari Encik Sentap...Kita ambik amik video jek...dah memang muka ambik video dah..aish!!! tak boleh jadi ni,,nanti kita tak ada dalam video tu,,hahaha....kalau dah dapat gambar dan video..nanti kita update lagi,,,best..really enjoy lah..Suka Miss Tan...Sayang Miss Tan....tapi kan...ada Lec Pj yang sorang ni "dia selalu marah kelas kita kan" kata Farah...kami mengiyakan je sebab dah memang betol pon..,tak apalah,yang penting kita tak belajar dengan dia :)

aktiviti petang masih sama..tidak berubah selagi amali landskap belom selesai...kami (ima dan syana dan kita)memindahkan pokok kami ke tapak yang DIBERI,,,,ditegaskan sekali lagi,,,DIBERI bukan DIPILIH oleh kami...kami menjalankan misi lagi,,macam biasa..misi melengkapkan alatan untuk amali nanti,,cam biasa lah,,,pasu pasu dan pasu,,,amat penting untuk pemasuan semula,,,hahaha :P kami susun la bunga kami ikot suka hati kami,,,its look mess!!!...aish,,tak apa.belom susun betol-betol..ngee..tambahan plan landskap perlu di ubah dek penambahan pokok...


masa ni pagi,,, En Wan suruh pindahkan pokok...

susunan mengejar masa,,haha

kolam???tertinggal

kita bersama pintu gerbang :)

berbalik kepada tajuk entry,,ni baru betol-betol pasal bunga...eh kejap kejap kejap!!! bukan ke landskap pon tentang bunga??kan???ye tak ye jugak,,,kan,,kan,,,kan,,,hehe..sebab tu la tajuk entry cam tu...ngee,,gedik tak,,lalala...ni bunga lain,,,cerita tentang sekuntum bunga ros dan dua kuntum bunga (apa entah namanya..sila rujuk gambar) kita teringat MDH...kan best kalau awak masih ada...mesti kita selalu dapat bunga kan...sorry..i really miss that moments...sayangsayacomel..bila nak bagi bunga??lalala :P

bunga ni roomate kita beli untuk dia la :)

apa nama bunga warna kuning dan putih ni???ngee

12 lying to myself:

Gentleman Frog said...

Salam,

bunga kuning tu Chrysanthemum kalo x silap.

iszieylyanziy said...

wsalam,,ek?tq,,,best kn klu dpt bunga,hehehe

♥ p a A n i ♥ said...

aah oorg kelate suke gune mek.. hihi..

zikeryhassan said...

cik istiqomah, nama permainan kecil kami ialah trio tenis la.

btw, xsabar nak abezkan amali landskap.

iszieylyanziy said...

paani,,kan,,suke sgt,,heheh,,,tp is xsuke,,ngee

iszieylyanziy said...

paani,,kan,,suke sgt,,heheh,,,tp is xsuke,,ngee

iszieylyanziy said...

zik,,erk,,lupe la,,hahaha :P
by the way,,mntk gmbr n vdeo ngn en sentap dan mamu,,,

misyamissyou said...

aww!! chrysanthemum ni..suke yg putih tu..huhu

iszieylyanziy said...

kn misha,,,nmpk lawa sgt,,,

iszieylyanziy said...

kn misha,,,nmpk lawa sgt,,,

nas said...

eh,bunga ori ke bunga plastik???
hehhehehehe
bestnyer....
nape ek bagi bunge? bunge kan cpat layu

iszieylyanziy said...

bunga ori la,,,kan,,bunga kan cepat layu....tp bunga cantik,,wpon seketika,,,, :(