sesampai

kita suudah sampai!!! sampai apa???sampai kapan kau gantung...cerita cintaku....ops!!! ternyanyi pulak..biasa lah,kalau orang dah gila karok,,,cam ni lah gamaknya..asyik nak menyanyi jew,,cuba tukar dengan zikir ke apa ke..hahaha,,,bila istiqomah mula mengarut-pirut (ada ke kata ganda cam tu) biar lah nak taip apa pon,,tak boleh,,nanti ada orang tanya kat formspring...."cenggini ke cikgu?" haha...kita pon selamba je cakap bukan cenggini,,tapi cenggitu...haha...ok kan jawapan tu :)

berbalik pada cerita yang mula-mula kita sebut,,,kalau dah lupa rujuk balik.,,,haha....okay,,sebenarnya nak bagitahu yang kita dah sampai kat IPG KSM...huh!! tak suka menjejakkan kaki di sini,,,melihat muka guard sudah cukup alasan untuk kita menjerit "argh!!!kenapa perlu balik maktab??nape cuti dah habis?" (jerit dalam hati ) takkan nak jerit kat guard,,mampos kena halau nanti,,hehehe,,dah la selamba buat masuk kereta asing tak tulis nama dan tak amik kad (nak amik kad watpe??tak tinggalkan kad pon)hahaha..wallaweh!!!
actually tak kisah pon balik maktab ke,balik mana..tapi yang tak suka nya,,the point is....tak nak buat assignment..huhu,,malasnya.mana taknya,,esok bukak je kuliah dah kena submit assignment (ISL je pon) je pon???Jepon dah tak memerintah dah,,dah lama kita Merdeka...hihi,,

ok,,pointnya disini,,kita malas,,malas dan malas!!! tak boleh tangguh lagi ke???nanti Sir cakap "NO WAY!!!" hahaha..okay2...kita buat (dengan malasnya) Hrrrr!!!

new printer already to use..yeay!!! tapi nak print apa kalau tak buat ISL ni..nak tak nak kena jugak buat...demi untuk menggunakan printer baru... :)
selamat datang untuk meyemakkan meja di bilik kita ye my Canon MP258...Dok diam-diam atas meja..jangan bergerak pulak!! (ada kaki ke nak bergerak) aish!! bila kala istiqomah mula menggila..eh salah,,belom,,,dan tak akan menggila,,, hahaha :)

sudah la,,,mahu buat ISL (cakap je nak buat)...tata,,,titi,,,tutu,,esok update lagi bila kala bosan di IPG,,ngee :)

7 lying to myself:

nas said...

owh...
ala...bosan2 kat ipg...
ok aper update blog..
hehehhehee...owh..amir izzat ader adik angkat...
ala,buat ape nk jeles2 nie...
hehehe

nas said...

owh...
ala...bosan2 kat ipg...
ok aper update blog..
hehehhehee...owh..amir izzat ader adik angkat...
ala,buat ape nk jeles2 nie...
hehehe

iszieylyanziy said...

mesti la jeles,,huaaaaaaaa
nas ko xptut sokong die,,ngee :P

Gentleman Frog said...

Salam,

jangan malas2..

iszieylyanziy said...

wsalam,,xmls,,,sok da nk knene hantar,,kne wt gak ari ni,,gege

kiterkitikitu said...

salam aidil-fitri (:

iszieylyanziy said...

salam aidilfitri :)