tag by najwa :)

thank you to najwa yang terjah blog kita di pagi hari dan men"tag" kita...
here we go

1- Name one person who made u laugh last night?
Sayangsayacomel aka amir izzat.....

2- What were u doing 1 hour ago?
borak-borak dengan roomate (bergossip)
baca blog aka blogwalking aka komen blog
layan ym fauzan
mesej sayangsayacomel
berformspring

3- What was da last thing you said out loud?
hah???apa???biar betol!!!(respon kepada hot gossip yang bertajuk eh junior kau,bukan junior aku)hahaha

4- Where's da next place you're going to?
memanjat katil ala-ala spiderman : untuk tidur :)

5- What was da last thing u paid for?
nasi dagang pagi tadi kat pasar kuala besut :)

6- Where were u last nite?
dalam bilik ditemani bunyi kipas yang mendayu-dayu (cam pelik je mendayu-dayu)

7- What's da best ice-cream flavour?
keladi,,,vanilla,,,auch,,sedapnya..
p/s : senior-senior jangan mintak aiskrim dengan kita ye.. :P

8- Do u wanna cut your hair?
Yes!!! tapi tidak mendapat kebenaran :(

9- Do u love to 'melatah'?
Love for my friend : opocot mak kau (dengan gaya : tunjuk tangan dan kepala diangguk)
taknak lah latah :)

10- If that so(melatah), what will u said out loud?
macam-macam ada (pe2 yang tengah dia fikir)
tapi banyak dia latah (Marilah)

11- What does da last text-msg received say?
kita mesej nanti ye sayang!!!
reaksi : merajuk
reply : suka hati lah,papai :(

12- Will u get married in da future?
InsyaAllah ... nak2x,,,nak kahwin,,anyone???cepat masuk meminang :)

13- Do u chew on your straw?
nope
satu lagi : kita minum menggunakan 2 straw :)
jangan tanya kenapa...hehe

14- Do u make-up your own words?
si gila ni,dah nak mampos agaknya : kepada kengkawan rapat yang berperangai gila-gila,,hahaha

15- Is there anyone u like/love right now?
like ramai..love pon ramai
love my family..
love my friends
love my sayangsayacomel :)

16- Tag to other 5 bloggers/more
akan di beritahu dekat chatbox..
nantikan siap yang bertuah :)

6 lying to myself:

misyamissyou said...

kne tag tuk ni ke? haha ok2 thanks ye tag.. :)

iszieylyanziy said...

ha,,,,same2,,jawab ye :)

nas said...

amir izzat??
hahhaha..aku bagitau blogger amir izzat karang baru tau..
muahahahahhahahahaha :P
silap oeang2..hehe

iszieylyanziy said...

hahaha,,,,nama sama ,,ngee,,ok ag,,junior aku kt cni muke cam die plak,,aish,,,

Poyaty said...

panjat katil itu comel lah. hehehe

iszieylyanziy said...

hahaha,,,panjat katil cam cite antu ju-on,,hahaah