chim chum...

ops!!!buruknya....
hari ni kami berinai..ala-ala nak bertunang pulak,,si pendek tak apa ada jugak calonnya,,,kita ni tak ada pon,,lalala...orang sibuk buat assignment kami sibuk berinai...bila kita berinai, cam biasalah, 3 jari je..bila kala Si Faly membebel,kita cukupkanlah 5 jari,,,hehehe..bagoskan kita...

siapa pernah makan CHIM CHUM???apakah???macam cium-cium pulak kalau disebut...hehe...Alkisahnya....bangun tidur cam biasa lah,,hujung minggu..cuma hari ni awal sikit..pukul 10!! Awal kan??? Sila sokong statement kita!! Hehehe... Tetiba roomate yang tadinya sedang lena dibuai mimpi bangun dan mengajak kita ke Lata..LAta Belatan or Lata Tembakah kita pon tak tahu...Kepala otak ligat berfikir,,Nak pergi ke x??Last-last tak jadi,,kami pergi Pengkalan Chepa untuk makan Chim Chum!! Kami tak pernah pergi pon, dengar roomate je yang asyiknya sebut...So kebetulan hari ni cuti,kami pon pergilah....Kebetulan tengah mesej dengan Faly ,,kita pon tanya lah dia kenal tak tempat tu...Bila dia kata kenal apa lagi,,Hangout la sama-sama walaupon dah memang ingat nak jumpa dia je masa rommate ajak pergi makan..Alang-alang dah sampai sana,jumpa je lah kan..Sedap-sedap tapi kita dah awal-awal lagi surrender kekenyangan... Bak kata Faly "kenyang tengok muka saya lah tu" bersungguh-sungguh kita mengiakan...walaupon Faly bukannya nampak sebab kami tengah chatting je masa tu..Lalala,,,

berbalik kepada Chim Chum... cam mana nak bagitahu erk,,,cam ni,,,kita boleh duduk lama mana yang kita nak, makan sebanyak mana yang kita nak dengan bayaran RM15...cam best kan...makanannya ala-ala Yongtaufu..ala-ala steambot,,ada juga mie goreng, nasi goreng, laksa and so on...argh!! bosannya entry ni,,,sedang penat sebenarnya,,tapi tak nak rehat lagi!!!


my roomate and the gang : elly..cik moon, uya, and ina

ini Faly aka Fadzly (malu-malu)
p/s : muka kita tak merah pon..lala

aish!!gambar tak jadi je malu punya pasal...

ololo,,,muke seposen!!

mai makan mai!!!

P/s : thanks to Myroomate and the gang...serta Faly yang menceriakan hari kita,,,sangat gembira melayan karenah kalian walaupon kita kena sakat je.. Blushing!! Lalala...

24 lying to myself:

Almy said...

wah,,besh ni law piza bt chim chum ni,,hihi..

iszieylyanziy said...

memang best sangat lah almy,,,hahah,,klu piza ke,,kenny rogers ke,,hahah

Anonymous said...

hhhhaha,...
muka ist bertukar merah:))
kemaluan bersama si faly..
both of u sweet la~

iszieylyanziy said...

ops!! cik anonymous terima aksih,,is mmg sweet dgn sape2 jek,,lalala,,by the way,,kami kawan je,,,huhu

Anonymous said...

kauorang sweet je

iszieylyanziy said...

alamak!!! anony lagi !! siapakh gerangan anony sekalian,,huhu :(

izhar said...

anonymous said...
hhhhaha,...
muka ist bertukar merah:))
kemaluan bersama si faly..
both of u sweet la~

kemaluan bersama???!!!apakah???
wakakah!!!

iszieylyanziy said...

beb : maksud dia aku malu la tu kot,,,hahah,,ko jangan dok pk bukan2 lah,,aish,,ko ni,,,da la da lame xkomen blog aku,,,sampi ati,,huaaa

Paidi Hasan said...

bhasa tu..jg sket cek ~mus...hehe...
bhya toll..tp ktorg x pk pelik nye...
haah

Paidi Hasan said...

bhasa tu..jg sket cek ~mus...hehe...
bhya toll..tp ktorg x pk pelik nye...
haah

Paidi Hasan said...

bhasa tu jg sket cek ~mus...kecian blog cik is kte nie..
tp xdop pkir pelik pom..steady jep..
hehe

Paidi Hasan said...

bhasa tu jg sket cek ~mus...kecian blog cik is kte nie..
tp xdop pkir pelik pom..steady jep..
hehe

iszieylyanziy said...

huhu,,kan pai,,,da la anonyh,,heheh,,sape nth,,

izhar said...

bz wei.lgpn duit xde nk beli topup internet.baru je abes exm anatomy.t mggu depan exm blok lak.lg bz~lecture slide menanti

iszieylyanziy said...

beb : aku pon bljar anatomi,,sem dpn,,mst ssah kan,,hehehe
by the way,,goodluck exammm

izhar said...

x susah.keje menghafal je.x yah nk pk panjang.hafal jer~

iszieylyanziy said...

nak hafal istilah susah gak,,

nas said...

pergh...sedapnyer makan2..hehehhee...
erm...amboi....mataa....hahhahaa...
siap pakai inai tuh....sudah berpunye ek? hehehe :P

iszieylyanziy said...

kawan lah nas,,hehe,,,pakai inai sebab hari tu bosan,,tat tahu nak buat ape

me said...

pc tu kat ane?plez bgi spesifik alamat...nk g arrrr murah dop?cm best jer

iszieylyanziy said...

hahah,,pengkalan chepa,,,mu nk g mkn kne bawak aku,,lalala

me said...

alaaaa mu g doh is huhuhu...nme tmpt tuh kat ane pngkalan chepa?mnde nma restoran tuh?

iszieylyanziy said...

food village asenye,,hehe,,,ha,,ye r tu

iszieylyanziy said...

food village asenye,,hehe,,,ha,,ye r tu