gambar!!!

sedang bersiap sedia turun ke gelanggang bola tampar... 4 petang....interunit...excited sangat bebudak kelas kita nak join bola tampar so kita pon join je lah..atleast boleh buktikan to someone yang kita ni bukannya lembik sangat pon....wish me luck ye semua..hihi :)

berbalik pada tajuk entry...lepas satu-satu!!! tetiba kita bayangkan Ummi cakap macam ni " tak salah berkawan, tapi berpada" hehe..rindu lah kat Ummi, dah lama tak jumpa... Kita jawab dalam hati " Kak Long dah memang berpada bila berkawan, mereka je yang buat kontrabasi aka kontroversi" hehehe...

sementara menunggu Si Pendek tak tinggi-tinggi datang untuk print assignment beliau,kita on9 facebook.. Tetiba je kawan kita yang belajar kat IPG KKB (Wan Khairunnisa) chat dengan kita...
antara perbualan kita :

"owh pergi chimchum tak ajak"
"err..aku pergi hari Jumaat, kau mesti balik kan,mana tahu aku pergi?"
"tengok gambar..Tu senior aku kan"
"Yelah, tapi kami kawan je, dia kan couple dengan dak kelas dia"
"A'ah,dorang couple, ke kau ada scandal dengan dia ni?"

hahaha..kawan jelah beb..nak kawan pon tak kan tak boleh...to all readers ...kami kawan je ok,,tak lebih dari tu.. Buka minda selebar alam dan fikir "tak salah berkawan" kan,siapa sokong statement di atas?sila angkat apa-apa yang boleh diangkat..lalala... opss!! stop this mess up..janganlah buat kita rasa bersalah lagi..sobbing gedik!! hahaha...

p/s : to Wan Khairunnisa..Goodluck for your JPP..Chaiyok!! Nanti kita makan chimchum sama-sama ye :)

14 lying to myself:

Anonymous said...

kawan biar berpada? berpada sampai keluar bersama?

iszieylyanziy said...

salah ke keluar bersama?atleast bukan berdua...kami berenam!! bukan buat apa,pergi makan je pon,,ceteknya fikiran...lalala....

Anonymous said...

cetek tak cetek
you yang tulis kawan biar berpada

iszieylyanziy said...

kalau berani tinggalkan jejak anda HAWAU!!!! tak payah campak tahi sembunyi tangan ye hawau!!!whatesoever!! ada aku kisah!! yang penting memang kawan...

Botak said...

pe benda chimchum tu??

Gentleman Frog said...

Salam,

Istiqomah apa khabar, istoqomah boleh register dgn alexa untuk detect IP pengomen wpon dia guna anonymous. ALEXA.

Jauhi kontroversi!

Poyaty said...

yup, kwn mmg x salah. x kisahlah keluar berdua ke berlapan ke. kalau niat ikhlas berkawan, insyaallah scr automatik kita akn beringat. itu kwn

is sabar deh. ignore je mrk2 itu :D

iszieylyanziy said...

alah,,,bce entry kt bawah ye botak,,hehehe

iszieylyanziy said...

frog : okay,,nnt is buat,,trima kasih ye

iszieylyanziy said...

kak yati : maceh,,,wat tak tahu je,,sebab is tahu is bukan buat salah pon...

WaNn NiSa' said...

uit..ak main2 je kot..haha..ngek la mg ni..thanx sebb wish me luck..
and alhamdulillah, i am in..

iszieylyanziy said...

wan,,,hahah,,mmpos la die tu,,sape2 jek,,eh,,jawatn pe???

WaNn NiSa' said...

jawatan blom tentu lagi la weyh~>..
nnt da thu jawatan pe ak isytihar ek...:)

iszieylyanziy said...

hahaha,,beres2x!!!! cam maktab aku dorg tnding untuk jawatan terus,,hehehe