go baby go!!!


perasan atau tak?sejak kebelakangan kita asyik lah tulis entry tentang bola tampar... sudah jatuh cinta pada bola tampar atau apakah?macam-macam buat, macam-macam main untuk memenatkan diri..semuanya kerana mereka..terima kasih kepada mereka sebab jadikan kita cam ni,,kita suka...atleast kita active..sama seperti kita yang sudah aktif kembali dengan maxis aka hotlink....apa yang macam-macam?bola tampar dan jogging je kot.. Eh, tambahan olahraga 200 meter... Nanti kita cerita tentang larian 200 meter..Sekarang sila berehat sebentar bersama kitkat.. Opss.. Salah lagi, tadi je makan Kitkat, sekarang iklan gambar je..lalala
gambar ni..i like!! hahaha.. (mentang-mentang kita tengah menyangga bola kan)...

main bedal je,,lalala

Opss!!! Apakah

Hujan!! Sejuk!!!!

bosan gila main time ni!! Grrr!!!


Selesai cerita bola tampar.. Mari mendengar cerita!! Eh salah lagi... Buka mendengar tapi membaca cerita ini.. Ceritara Cinta bersama Si Dia!! Hahaha.. Merapu lagi,,, Maaf-maaf!!! Cerita tentang pameran Alat Bantu Mengajar (ABM) under subjek Literasi Bahasa... Berlangsungnya di library (library dah jadi tempat utama untuk segala jenis pameran) Pelik je.. Pedulikan, yang penting bosan!! ditambah pula dengan Lec yang datang observed tu banyak tanya!! Opss!! Apa nak cakap ni?? Katanya sudah key in markah kami, so tak payah lah banyak tanya.. Hehe.. Boleh pulak cam tu kan.. Tak patut tol!! Tak apa, yang penting sudah siap dinilai :)

Ini Pensyarah kami Encik Jaafar.. Beliau berkata "nanti bagi dekat saya gambar di apit oleh dua bidadari ini" Opss!!! Kami jadi bidadari untuk seketika.. Hahaha

Sila lihat jari kita menunjukkan gambar huruf apa.. Opss!! Apakah huruf itu?

Bersama Encik Jaafar

Ini kami :)
DT 4

ini kita yang poyo bersama cekak yang cantik!!! hehehe

4:30 petang mari bersorak menyokong kawan-kawan kita yang masuk acara olahraga sementara menunggu giliran untuk acara larian 200 meter... Ada orang kata kita lembik!! Lalala...
credit to Miss Alie
Antara reaksi seseorang tu bila tahu kita masuk acara tersebut :
# berani gila
# pastikan menang, kalau tak, tak nak layan lagi!! Grrr!!!
# private!! hehehe :P

Esok final memang tak ada harapan nak menang sebab saingan semestinya sengit kan..Lalala...Tukar nama lah, Boy Boy Boy... Welcome to Mizan again!! Semoga kalah!! Eh salah!!! Ampun ye!!! Semoga MENANG!!! You have to win!!! Sila main dengan bersungguh-sungguh!!! Biar berbaloi trainning setiap petang...

P/s : Acara blogwalking dan komen tertangguh sebab malam ni penat :'(
Esok ye!!! Janji :)

10 lying to myself:

ijad said...

salam ziarah

iszieylyanziy said...

salam ziarah..terima kasih sudai ziarah,,hehe

bunnygurl^_^ said...

F stand for??huhuhu:)

iszieylyanziy said...

carilah,,,dalam blog ni ada nama die :)

nas said...

rajinnyer....
selalu jer nampak entri awak pasal sukan..sat gimnastik..sat lari...sat2 lompat2..hehhehee...ok la tue...
cikgu mst kene berkebolehan..
pst- itu gambar zikeryhassan ker? hu3

jom bace entri terbaru nas klik:

program melancong ke bulan oleh angkasawan

negara ke-2 jadi ke tak nie?

me said...

f untuk????hehehehe..berigat...
gler arr mu is dri sek ren lgi lari laju....hebat hebat hebat

iszieylyanziy said...

nas : itulah zikery hassan yang tersangtalha sengal,,hehehe...
nnt is baca n komen akoay

iszieylyanziy said...

beb nurul..f for???jengx,,,hahaha
eh,,wish me luck,,pt kang final lari,,sure kalah da aku,,hehe

Poyaty said...

saya ngajuk sbb is lame x dtg

dah lari kuat2 pon x mo dtg blog org ek.

hehehe

semoga is menang :D

iszieylyanziy said...

akak : mlm kang okay,,sorry,,bz,plus penat,,huhu,,tao tao,,jgn la majok2 akak yati yang tomel,ngee
tq,da kalah da,,