i'll kiss you :)

tajuk macam gempak je kan? Lalala.. Actually entry nya tak ada kaitan pon.. Kalau ada pon sikit sangat lah!! Harapkan tajuk je!! Tapi hari ni sangat penat!!! Pagi-pagi ada kelas PJ.. Mereka main bola tampar kononnya nak training untuk last game for volleyball petang nanti.. Last-last game cancel.. Yeay!! Boleh tidur!!! Tidur lagi...

Pagi-pagi lagi dah ada orang kejutkan.. Ingatkan Boy, tapi bukan Boy.. Kalau bukan Boy, Gurlz kah? Hahaha (Boy tak pernah kejutkan kita pon,setakat ni) Lalala :P .. Tidak perlu disebutkan siapa yang kejutkan kita pagi tadi, sebab dia je yang selalu kejutkan kita bangun pagi walaupon bukannya setiap hari... Someone said : Look like he want you, still love you!!! Opss!!! Tidak!!! Cukuplah sekali... Teringat kembali cerita 16 hari yang lepas!!! Rasa nak menangis!!! Lend me you shoulder please!! :( Anyone?? Huhuhu.. Selalu macam ni lah,time nak final mesti jiwa kacau!! Apakah? Mengapakah? Kenapakah? Dan yang paling penting PERLUKAH?

Join mereka main volleyball.. Terbaiklah,orang dig bola, kita pergi cium bola!! Adeh!! Sakit kot kepala lepas tu!! Tahan-tahan ye.. Yang lagi haru, bukan takat nak cium bola, lutut dan tangan pon gedik nak cium tar!! Nasib baik seluar maktab ni tebal!! Hahaha.. Jadi pakailah seluar yang tebal ini untuk menjamin keselamatan anda.. Lalala :P .. Yang tak dapat dikenalpasti, jari manis tetiba membiru dan membengkak dan menyakitkan hati,, Eh salah, bukan sakit hati tapi menyakitkan jari.. Kalau nak sarung cincin sure tak lepas lah.. Hehehe :P

Sesi mengadu bomba..Ops!! Salah lagi,,mengadu domba sebetulnya!! Kena bebel dan tidak dibenarkan bermain bola tampar!! Tidak!! Salahkan MEREKA!! MEREKA yang buat kita macam ni,, Lalala... Duduk diam-diam dalam Gym pon tidak selamat apabila wira-wira serta x-men kelas kita bermain bola sepak!!! Tendangan padu bola tu terkena dekat kita yang sedang bertenggek diatas bola besar yang lembut untuk mengempiskan perut.. Lalala... Lalu tergolek-goleklah kita jatuh ke bawah!! Rasa kelakar sangat,tapi keluar jugak air mata!! Opss!! Bukan air mata sakit!! Tapi air mata terkejut!! Siapa tak terkejut kalau tetiba kena bola..Kuat pulak tu!!! Mereka datang berlumba-lumba menanyakan keadaan kita. Lagi lah senang air mata tu nak keluar!! Benda free kan.. Hahaha... Malu-malu!! Hawau je rasa bila salah sorang wira aka xmen kelas kita datang dan tanya "___bs ko okay tak" Argh!! Hawau punya soalan.. Pembetulan disini!! Bola terkena pada bahu okay!! Bukan tempat lain!!! Lalala... Sakit-sakit badan macam orang tua lama dah ni :(

p/s : Rindu dia.. Setakat tengok dari jauh tak boleh melepaskan rindu!! Need to see you!! Huhu

11 lying to myself:

feLixAntLovi said...

so saD=( tCare~ next tiMe b alert..huhuhu..dats y kne duk diam2~ lalaala..ape?ape?~

~♥ Mawar ♥~ said...

alahai, ciannye diaa.. jap jap..sakit tak?? ehee:p

hm rindu sape ek? ;)

iszieylyanziy said...

felix : dok diam pon kan kena bola jugak,,sampai nangis2 tu kan

iszieylyanziy said...

mawar : sakit la jugak :'(
rindu dekat first commenter ,,hahaha (sila rujuk diatas)
hahah

feLixAntLovi said...

hv ur rest..takleh jd org sukan=p huhuhu..tapi tak lembik kan?lalalal~ kuat nangis~

feLixAntLovi said...

cian org tue..takpe..mmg dye pOn nakal gak..lalalal..tula pasal..hu3..mesti la nanges kn?takkn nak gelak=p ha3..

Nur Affini Mohd Mashudi said...

Ney main bukan pandang bola.
Pandang orang len ney. Hehhe !

nas said...

perghh..cuak gak bila mendengar tajuknya...i'll kiss u...hahahhahahaha
xingatkan ape td... :P

iszieylyanziy said...

felix : nges pon felix x pujuk :(
rndu rndu rndu,,,lala

iszieylyanziy said...

kak fini,,hahaha,,nak pandang akak je kot,,lalala,,tp akak xde,,ngee

iszieylyanziy said...

nas : hahaha,cam tajuk entry ko gak,,gempak siot,,ngee