inovasi literasi


sebelum merepek dengan lebih lanjut dan sebelum kamu semua membaca kerepekan kita dengan lebih lanjut juga (hahaha..opss!! tahan gelak dengan bahasa yang entah dari mana) ..terlebih dahulu kita nak minta maaf dari hujung jari,,eh salah,,dari ujung rambut,,,cam tak kene je,,tinggi lagi,,dari atas kepala sampai lah hujung kaki kita yang comel ni kerana tersangat busy dengan program inovasi yang berlangsung dari pagi sampai la petang tadi...busy menyiapkan segala yang berkaitan,,sorry..nanti kita berkunjung ke blog kalian semua dan mengomen-ngomen,nantikan kunjungan kita yang comel ni ye..lalala...mahu bercerita tentang inovasi barangkali..tapi kali ni entry terlebih gambar kerana kita tak ada idea nak tulis apa,,hehe...

okay ni kita yang poyo...
jejaka di belakang bernama Sharimi

Loqman and the gang bermain Haa-Fuh!! Sebut jangan sampai tersembur ye!!!

eiyqa yang sedang menjelaskan Haa-Fuh kepada Senior dari IPG KKB...

okay,,senyuman kita pelik!!!hahah

ops!!! ini kita dan Syikin

kami bersama Wakil IPG KKB (Kampus Kota Bharu)

ini kita yang menjaga bahagian multimedia.
.
spec lagi??tapi kali ni bukan sebab mata sembap okay..
.
kami hijau...alah!!! tertutup dengan blezer plak!!! tak pe!! tudung hijau pon dah okay..hehe!!
belakang kami!!! Wakil IPG KKB yang sengal,,hehe,,,
by the way!! Mereka menang tadi!! Tahniah ye

selesai sudah inovasi kami...minggu depan busy dengan pameran Alat Bantu Mengajar (ABM)...Bulan amali yang memenatkan!!

P/s : line slow dan kita dah penat..esok baru blogwalking ang komen-komen :)

14 lying to myself:

budak_nakal said...

haha.. baru perasan yg semua gmbr warna hijau dan biru..haha..

is dari hijung jari la..sbb jari yg menaip entri..ekeke

iszieylyanziy said...

erk???haha,,tao,saje jek,,ngee....maceh4x,,,esok is terjah blog,,,mlm ni line slow :(

zikeryhassan said...

gmbr aku takde pon. sedih. tau la kau berkenan ngan sek IPG KKB. hehe

nursyamira said...

lega gile kann inovasi dah lepas. :)

Poyaty said...

wahhh, bznya dia bnyk aktiviti kat maktab. hehe. nasib dulu xde camni :D

AyuZ DeathWisH said...

aku rasa baru 1st time aku kesini

iszieylyanziy said...

zikery : wek,,poyo jek,,xde gmabr ko,,nk letak gmbr ko naik bskal tu????haha,lawak

iszieylyanziy said...

miera : lega sgt2 kot,,aish,,,ape pon sem depan lagi bz dgn jahitan,, :(

iszieylyanziy said...

kak yaty : mmg sgt2 bz kot akak,,xpenah ase bz cm ni,,ngee,,siyes ni y plng bz,,,

iszieylyanziy said...

ayu : ye ke?maceh ye sudi dtg n komen,,hehehe

HaNTwO said...

wahhh bz tahap gaban ni...pendidik yang berwawasan memang cmni :)

iszieylyanziy said...

han : ops!!! bz sgt2,,hehehe

Nur Affini Mohd Mashudi said...

sume student pakai blazer ke is ?
Nice lah ! (:

iszieylyanziy said...

hihi,,kami ade pameran inovasi,,tu yang pakai,,ngee