its over

someone need to tell my heart...so my heart get to believe that it over
kita tak kuat nak bagitahu diri kita,,sedarkan diri kita yang ITS OVER!!!
come on Istiqomah bt Ahmad Rozi...
its over...
sila bangun dari tidur kamu!!!!
sila sedar dari angan kamu!!!!!
sila pergi jauh dari segalanya....
pelamin musnah sebelum tibanya hari pertunangan...
pelamin musnah sebelum tibanya hari akad nikah...
pelamin musnah sebelum tibanya hari persandingan...
pelamin anganku musnah sekelip mata....
itulah akibat berangan je lebih..hahaha...
apa perasaan kita time nie??marah?sedih?benci?kecewa??
TERKILAN!!!!
yes..it is...terkilan....sobbing....
what should i do??someone special turn to friend????
ingat senang nak lalui semua ni???
let me go...walaupon kita sendiri tak nak kamu pergi....
kejam tak kita bila cakap "tinggalkan dia"
hipokritnya kita bila cakap " pilihlah dia...semoga berbahagia...asalkan korang bahagia..saya tak kisah menderita"
tolong lah berhenti mengalir wahai si air jernih yang dari tadi tak jemu-jemu temankan kita!!!
kamu tahu tak kamu terlalu berharga,,berhenti ye sayang :) kerjasama dari anda amatlah dihargai,,,sekian,,hukhuk,,, (still sobbing)
okay,,,kenapa kamu tak nak mencuba??kamu yang takut berterus terang???sedangkan kamu sendiri yang sedapkan hati kita???kenapa buat kita macam ni??kenapa libatkan third person...kita tak sekejam mana tok buat kamu pilih antara satu,,,sebab tu kita nak undur diri (walaupon sakit)...let me go...
just slow it down,,,keep waiting for your final...


16 lying to myself:

Anonymous said...

do you think that its really over???

iszieylyanziy said...

its over,,jwpn die,,,seolah2 tak pilih kita...takpa,,kita undur diri walaupon sakit sangat macam dah nak mati :(
things look mess...presentation td y nth pape,,,terrible

nas said...

kuat semangat is...aku tahu bende nie mst membuatkan ko merasa amat sedih..
harap2 dia akan kembali kepada awak dan meminta maaf....
sabar ek.... mungkin tuhan ingin menguji hamba-Nya.....
tatau la aku nk ckp ape lagi dah...huhu

iszieylyanziy said...

nas..thanks,,need much time to cure,,,xtao smpi bile,,,, :((

hiro said...

tulisan kamu kecik2..susah bc..hehe

iszieylyanziy said...

tulisan standard kot,,huhu,,,thanks,,,nnt kita baiki :)

miss epa said...

kuat kan hati eh kak is.what goes around comes around.insya allah.

iszieylyanziy said...

efa : thanks,,,amin,,,doakan k,is ok :)
k,is xnk terus-terusan cm ni,,sakit sgt

misyamissyou said...

is, *hugs* i know dear..sabar ye..fokus kat study or whatever school stuffs..doa mtk tenang hati n fikiran..insyaallah..i've get through this well(walaupun tak brpe baik)..and of course you will too..

iszieylyanziy said...

thanks misya,,,misi mencari kekeuatan diri,,huhu,,,, :(

Poyaty said...

is, watever happen plis be strong ya. sooner or later u will d right person for u. Semua dah tertulis. Kan?

iszieylyanziy said...

YUP AKAK,,SMUA DA TERTULIS,,,CUME AGK TERKEJUT DIE BUKAN UTK IS,,HUHU,,MACEH AKAK :)

Gentleman Frog said...

Salam,

Istiqomah bt Ahmad Rozi anda muda lagi, cantik, ada pendidikan, bakal ada kerjaya tetap, pandai main riben.

usahlah risau dgn benda2 remeh, tumpukan pada pelajaran anda kerana itu saja yg penting buat anda pada masa sekarang.

buat2 busy nescaya anda akan lupakan dia tak lama lagi.

iszieylyanziy said...

frog,,,time kasih,,,huhu,,ape pon take time tok cure

izhar said...

ye2.wat cam ak.bz kan diri ngan member2 sume

iszieylyanziy said...

kan,,tu je cara y aku ade wt mse skrg :((