its really over and over



over action kah kita atau apakah??kami sepakat..sepakat membawa berkat,,tapi rasanya mereka yang sepakat,,kita hanya mengikut..ok,,ceritanya bermula bila kita tengah atau sedang dengar lagu Seize the Day...dalam maksud yang tersirat,,,sedih lagi sedih lagi,,,lagi-lagi sedih....berbalik kepada cerita tadi,,,got his ym..invite conference dengan Miss Eye, Sayangsayacomel dan kita..sumpah terketar-ketar tangan masa tu,,tak tipu..serious berdebar..walhal dah memang tahu keputusan INI yang akan di buat,,, So its really over,,tiada siapa yang dipilih,,masing-masing mahu berkorban...(berkorban apa saja..harta atau pon nyawa)opss..nyanyi pulak,,okay2x..kang hujan pulak,,habis rosak landskap kami,,haha...Miss Eye taknak teruskan..alasan mereka STUDY..okay..let you go,,,Kawan kan..Kami boleh jadi kawan baik..Maybe...Saat kita menulis entry ni, kita tenang..setenang air di kali...lepas ni hati tak tenang tak tahu lah,,tak boleh nak janji,,cuma,,satu..Miss Misya...Cam comel je tulis nama orang yang kita rindu then kumpul,,,post nanti...suka :) ...

tadi hilang selera makan bila kala JUNIOR itu datang ke kedai tersebut...dahlah pakai baju Avenged Sevenfold...Apa ni..Semua nak sama..boleh tak kita pergi cakap dekat junior tu cam ni " wei, juniorku sayang boleh tak jangan muncul kat depan kakak senior kamu yang comel ni,nanti kakak senior kamu teringat dekat sayangsayacomel" hahaha..kalau lah kita betol-betol pergi cakap mesti dia dah rosakkan landskap kita sebab landskap kita depan kelas dia je kot..hahaha..tak boleh-tak boleh..By the way JUNIOR tu actually look alike sayangsayacomel...okay,,maybe sayangsayacomel takkan muncul lagi di dalam post kita..maybe..

cakap pasal landskap..ini gambar kami di hari ini,suka-suka bergambar..

ini nama tema landskap kami yang kami buat liminated dan labeling di Korea, Cari ikan Di Shanghai...dan DOkumentasi yang terhasil di Bali.. Sangat menarik pakej pelancongan kami...

landskap ZikeryHassan, Ieyqa, Cka , Pokmen dan Hakim

ini landskap siapa entah,,dah lupa ,,hehe

ini Lec Landskap En Hazmin (En ni nak menilai ke nak ajar kami amik gambar?confius 2 minit)


ini gambar kita yang bosan gila..gila pon tak bosan..lalala :P

p/s : malas nak upload banyak sebab line agak laju malam ni :)

14 lying to myself:

Poyaty said...

bagus lah kalau hati awk da tenang n let go everything. hehe. tu yg smpai bergayut2 tu ek

iszieylyanziy said...

hahaa,,akak,,cam best je bergayut,,ye la,,,nk bergayut kat hp da xley :(

.hasina. said...

happy2 selalu ye >.<

iszieylyanziy said...

thanks hasina :)

cik helena said...

kite macam naik tak paham cite ne.ha cemana ne?

iszieylyanziy said...

hehehe,,xde ape lah,,hehe,,nk gtao y scara rasminye kita n sayangsayacomel dah putus

nas said...

hahhaha..tak boleh blah...last2 mst ader gambar orang bergayut..hehehehhe :P

iszieylyanziy said...

hahahaha,,,ok lah tu,,ngee,,bergayut kt kayu tu,,hahaha :-p

hiro said...

iklan minyak bawah ketiak ape.hehe

iszieylyanziy said...

hahaha,,mana ade,,isy,,ngee,,,tp nk jadi model iklan tu pon boley gak kan,,hahaha...

misyamissyou said...

aww! is..i done that when i was still with him..benti setahun sebelum putus (2 bln lps)..sekarang..hehee kalau rindu pn tepis je..malas nak ingat..hmm

iszieylyanziy said...

tp is nk wt lpas putus,,cm plik,,tp atleast isnk die tao,,die xptut wt is cm nie

misyamissyou said...

mmg xpatut pun..but up to is la..biar dia tau..tp kdg2 lelaki ni bkn amik pot sngt..kalau tak nape dia wt kite cm ni..

iszieylyanziy said...

kan,,btol jugak,,sedih,,hate it,,xtao mnghargai,,,