kami dan bola

lupakan cerita sedih...lupakan cerita cinta...lupakan kerinduan yang menyeksakan..lupakan lara dihati..lupakan segalanya....buat-buat hilang ingatan..i wish...lalala...hari ni tak ada kelas..kalau tahu, memang dah sambung tidur,tambahan hari hujan..memang best lah kalau nak tidur...bertenggek kami di library sebelum rehat...kerja kita macam biasa lah...dengar lagu..pasang hansfree kat telinga..bukak sound kuat-kuat...hanyut dengan dunia lagu...setiap hari..setiap waktu...setiap ketika..haha.bohong gila...kalau ada kelas tak dengar lagu,,,berbalik pada cerita di library..mereka (budak perempuan kelas kita) main pusing botol..ala yang permainan biasa orang buat bila berkumpul ramai-ramai...pusing-pusing botol then tanya soalan..seperti yang dijangka soalan yang keluar mesti berkaitan dengan cinta..haha..soalan yang kita dapat "ko rasa ko akan couple balik tak dengan dia" " ko couple dengan siapa" sudah!! tamat sudah..kami ke Gym... Time for Physical Education...Miss Tan tak ada kami bebas main apa yang kami nak main..mula-mula kita shoot bola netball...dah lama tak shoot bola,,so kena praktis..nanti lupa cam tu je..ngee..lepas RBT 2 dah masuk Gym,kita join kanak-kanak ribena kelas kita main bola tampar...best..seronok...permainan kami bersambung di gelanggang bola tampar...masa tu pukul 11.30 pagi..kalau hari biasa memang tak main dah sebab panas,,nasib baik hari ni redup dan sejuk!!! sebab baru lepas hujan... lupakan sakit tangan yang penting enjoy main bola tampar..enjoy enjoy dan enjoy!!!





18 lying to myself:

misyamissyou said...

huhuu..bagus macam ni..leh release segala tensen kat kple tu..

iszieylyanziy said...

kan,,cube sedaya upaya tok lupekan segalanya,,,

zikeryhassan said...

kan2. syok plak maen bola tampaq td.

iszieylyanziy said...

kan zik,,ase nak tampaq ang laju2,,hahaha

nas said...

is,da lama aq xmen bola tampaq...hehehehe..da lupe da cara nak main...ajaq aq sikit :P

iszieylyanziy said...

hihi,,meh2 cni,,tp suh zikery ajar pon okay,,ngeee,,,,

Poyaty said...

gud for u is. main bola byk2 utk lupakan kesedihan. hehe. i hate bola tampar :p

iszieylyanziy said...

haha,,is pon xsuke dulu,,skrg,,smua bnd is ase suke,,smua bnd is nk main,,hahah

kaljis aka onggon said...

Salam.. nanti jgn lupe add FB saya ye... www.facebook.com/kaljis :)

iszieylyanziy said...

erk?nape perlu add,,perlu ke?ahahha,,okay2,,gurau je,,nnt is add :)

soffea said...

teringat time kat IPGM KTAR dulu.. salu kne pakse men volleyball. pastu nti salu org tuju2 bola sbb i kan 'lubuk'. hahhaa.

budak_nakal said...

haha..is tanpar je bola tu laju2 utk hilangkan kesedihan..ekeke :D

.hasina. said...

tibe2 rase nk maen bola
tampar lak. nampak tu
cam best jek. hehehe
:)

iszieylyanziy said...

kak sofea,,is pon bru je pndai,,dulu xsuke main sbb sakit tgn,,skrg smua suke,,hehehe

iszieylyanziy said...

budak nakal : kan,,tp xpk pon sal kesedihan mse tu,,pk nk enjoy je,,hehehe

iszieylyanziy said...

hasina : jom2 main,,best sgt2,,,hehehe

✿nenek moden✿ said...

amboi..bersemangat ek main..hehe

iszieylyanziy said...

nek : mest dah,,,hehehe,,menghiburkan hati,,enjoy3,,jom main gak nek,ehehhe