main rubber-rabbler game

Siapa kena raba?? Siapa yang nak kena raba?? Opss!!! Gila kah kita?? Gila Bayang atau apakah??? Aish!!! Sah!! Dah gila ni,,Lalala.. Sudah!! Sila berhenti merepek!! Okaylah.. Baiklah.. Kita betulkan dekat sini!! Bukan raba-raba lah,tapi rabbler game!!! Kejap!! Betul ke ejaan kita tu? Entah.. Kita pon tak tahu.. Lalalala... Berhenti seketika tentang rabbler game...

Sila lihat gambar di atas.. Gambar di ambil pagi tadi kerana bosan mendengar bebelan Pensyarah kita... Mana taknya!! Got a call dalam pukul 9:34 pagi dari Penolong Ketua Unit kita (Eyma Yem) mengatakan...bahawasanya...Pensyarah tersebut..dengan kerajinan yang melampau..ingin mengadakan kelas untuk kami PISMP 2 RBT1, RBT2, RBT3 dan RBT4!!!! Kita bangunlah sambil membebel-bebel dekat roomate kita yang sedang bersiap untuk ke kelas tersebut...3 jam kelas!! Bosan gila!!! Jeles dengan Si Boy yang sudah tamat kelas gantinya terlebih awal dan boleh tidur!!! Dengki!!!! Lalala,,,

Cakap tentang tidur.. Kita beralih ke pukul 5.50 pagi tadi... Got a call from My Lovely Boy.. Opss!! Lovely kah??? Euww!!! Lalala... Suka-suka-suka-suka!!! Sangat suka... Lepas tu sambung tidur lagi.. Sekali lagi tidur terganggu bila dapat call from sayangsayacomel... Kita termenung 2 minit..berfikir...kenapa nak call kita lagi...perlu ke kejutkan kita lagi? Miss Eye jealous nanti, habis lah kita.. Nanti dia post entry lagi dekat blog dia tentang kita.. Haha!! Sorry Miss Eye!! Kita gurau je.. Lalala...

Berbalik pada cerita di perenggan pertama atau perenggan yang paling atas!!! Game last for volley ball... Badan kita still sakit-sakit then kita dengan jayanya kite telah mendapat amaran keras dari BOy!!! Tidak dibenarkan main volleyball!! Opss!!! Okay,, Kita tak main.. Kan kawan-kawan.. Kita tak main kan?? Kita tengok je bola tu.. Lalala... Dan kami menang :)

sempat lagi reply mesej Boy!! Lalala.. Nie masa praktis okay!!

ma noe dan ma yem sedang bermesra-mesraan.. Sempat lagi tu

main je!! tak payah fikit teknik betol ke tidak,,ngee

love this!!! Lalala

terbaiklah gambar ni!! ini pasukan lawan..dari Pismp 2 RBT 1..

p/s : blogwalking owh blogwalking,,, kenapa jadi malas.. Salahkan Line yang slow!! Ngee.. Sorry.. nanti is blogwalking dan komen blog anda.. Kita tak lupa nye!!! :)


19 lying to myself:

hiro said...

auww..

bunnygurl^_^ said...

haa nape ckp miss eyes jeles??ish3,,saya xberpuas ati di sini,,HAHAH:p

zikeryhassan said...

johan ke? tahniah la weyh

iszieylyanziy said...

hiro : kenapakah???

iszieylyanziy said...

miss eye : saya tak tahu,,say tak bersalah,,,i need his answer,,y he keep calling me??stop it...tell him okay,,huhu

iszieylyanziy said...

zik : menang 2,,kalah 2,,,so seri,,cm ne nk kire,,xtao

bunnygurl^_^ said...

jgn begitu,,u all still kawan taw!!:)

iszieylyanziy said...

ye miss eye,,,tapi perlu ke kejut is ag??? is ok je,,is xmo,,,nanti,,miss eye yang xpuas ati,,,get it,,huhu

feLixAntLovi said...

SUDA TUKa taJuk bLog=p lalalala..

iszieylyanziy said...

hahaha.....mestilah....ngee :)
kontrabasi...

Poyaty said...

men raba2 dosa tahu. hahaha

siapakah jurugambar yg pro amek gamba is main neh? hehe

iszieylyanziy said...

akak,,rubber game pon xley ek,,hahaha?penat :P
dak kelas,,dia amik gmbr ngn hp die,,ngee,,,cayalah hp die,,hahha

HaNTwO said...

hahahah main lawan rabe2 time skolah tu best...bukan meraba tau :)

iszieylyanziy said...

penat kot main raber set,,huhuuh

iszieylyanziy said...

penat kot main raber set,,huhuuh

budak_nakal said...

haha.. tajuk entri tu

iszieylyanziy said...

aku dah ubah la nas,,haahhaha

Hairil Rizal said...

Bersukan lah? Syabas!!

Warlord lama dah tk bersukan nie...

iszieylyanziy said...

jom,marilah bersukan