Mencari Identiti Blogger Yang Hilang

Once you have been tagged, you are supposed to write a note
with 25 random things, fact, habits, or goal about you.
At the end, choose 25 people to be tagged.
Since I have been tagged by Rongak and Syed at FB!! So kita jawab la..ngee

Kisah Dan Cerita 25 Perkara Tentang Kita

1. Nama kita Istiqomah bt Ahmad Rozi
2. Suka minum menggunakan 2 straw..
3. Suka makan frozen food macam tu je (sebelum dimasak)
4. Suka berangan!! HAhahaha
5. Suka BOY!!! OPsss!! Takkan Gurlz pulak..Lalala
6. Sangat annoying pada anonymous or silent reader yang cam hawau
7. Teacher to be
8. Suka kucing!!!
9. Suka orang yang main gitar... Siapakah gerangannya???
10 . Geli pada ulat gonggok!! euwww!!!
11 . Enjoy the silents...Opss!!
12. Suka lepak di bilik transit
13. Takot naik motorsikal...
14. Selalu menunggu mesej dari dia :)
15. Jarang mesej dengan orang
16. Suka merepek sambil makan kerepek
17. Lepas makan tidur :)
18. Saya suka makan coklat putih!! Siapa nak belanja??
19. Tersangat percaya akan gerak hati
20. Sedang menghiburkan hati untuk melupakan kesedihan yang melanda
21. Bahagia bersama kawan-kawan yang tercinta
22. Love to menyakat orang latah
23. Suka blogging
24. Sayang apa yang kita ada
25. Sayang gelang yang dipakai.. (last memory)

mak!!! ummi!! ibu!!! takkan nak kena tag 25 orang????malas lah!!! tak ada siapa yang sudi balas tag is!! hahaha.. Is pon dekat Chatbox je..Sampai 25 Orang...Tak perlu disenaraikan ye :)

10 lying to myself:

budak_nakal said...

haha.. suka berangan ptt la laptop blh lupa..wakakaka :P

iszieylyanziy said...

masa tu ada masalah kan,,rongak pon bace blog is kan,,sekarang baru tak pk maslah tu ag,,huhu

emy'n said...

coklat putih?? manisnye.. ^^

iszieylyanziy said...

best!!! sgt suka

feLixAntLovi said...

taK sedap pon wHite cHocs!=p

iszieylyanziy said...

sedap,,suke,,belanja is,,ek,,

feLixAntLovi said...

bosanlah cHoc2 nie..huhuhuh..senang sgt nak dapat..hahaha..=p phm kn?

iszieylyanziy said...

paham ,,got u,,,nak coklat nuget,,sedapnye

feLixAntLovi said...

ha3..tak sedap lah nuget=p

iszieylyanziy said...

sedap jugak,,hukhuk