sayang oh sayang

menjadi tuan puteri untuk hari ini kerana kita sorang je pakai baju kurung!! Mereka yang lain semua pakai t-shirt!!! Mereka kata, tulah!! Orang ambik jugak tahu pakai baju apa, ni tak ambik tahu!! Si Boy lagilah siap kata kita tengah angau!!! Boleh pulak cam tu!!! Isy3x!!! Bila orang tanya kenapa kau sorang pakai baju kurung ni kita dengan yakinnya menjawab "hari ni nak jadi ayu" hahaha....

Alkisahnya apabila kita mengantuk dalam kelas pagi tadi... Bosan yang amat!!! Cari handsfree then bukak lah lagu.. Handphone jangan harap nak silent.. Masa tu, ada pulak yang anak orang tu call.. Masa tu tengah tukar lagu so tertekan answer terus, nasib baik Pensyarah tak perasan bunyi handphone kita tu.. (kalau perasan pon dia tak kisah) hehehe... Si Boy dengki lah tu kita ada kelas (padahal tak belajar pon) isy3x.. Apa nak jadi dengan kita ni.. Exam is around the simpang empat dah!! Study pon belom!!! Opss!! Bukan salah kita!! Soalan spot.. Cepatlah datang!! Mood study, cepatlah menjelma!!

Tidur petang!!! Itu je kerja kita.. Tidur...tidur dan tidur!!! Tapi lepas makan malam tadi tak boleh tidur bila kala Si Cika membebel-bebel "eh engkau, siang malam, pagi petang!! Lepas makan tidur" Lalala... Okay, kita cuba tak tidur,cuba la ni (sambil memejamkan mata).. Hahaha... Sukaneka petang tadi bored!! Huhuh... Balik main bola tampar!! Lagi-lagi bola tampar!! Tampar bola lepas geram.. Lalala...

Malas melepak dibilik transit,kita naik bilik kita... Super Dupper Senior (Kak Oshee) masuk bilik sambil menyanyi-nyanyi lagu lalu duduk bertengkek di tepi kita cakap "owh,is lah yang bergayut manja-manja tadi ye" Sambil menarik-narik rambut kita!! Adeh!! Sakit!! Sengal!!! Dengki la tu!! Hahaha...

Kepada pemain tenis yang berada di dalam gambar di bawah!! Sila cepat sembuh ye!! Nanti kita tak boleh nak kacau orang sakit!! Tahu lah rindu kita, jangan lah sampai demam!! Hahaha!!! :P

This is boy!! Gambar jauh dan tak nampak!! Siapa BOy??? Persoalan yang akan tetap tinggal persoalan :)

p/s : keliru..mahu balik Penang or Pasir Mas raya nanti!!! Nak lah balik 15hb jugak!!! Siapa nak ambik???huhu :'(

14 lying to myself:

zikeryhassan said...

hanya orang buta je teros buta.



jgn tanya aku apa mksdnya.

me said...

boy?hmmmmmm.....wajib cerita kat aku taw

Poyaty said...

hehee, cam nak guna kanta pembesar lah intai boy tu. haha

kite same is. lepas makan mesti nak tido. hahaha

AyuZ DeathWisH said...

wahhh~
ayunyer

feLixAntLovi said...

kontroversi suda~ lalalala..raye je kt bEsut tue=p

iszieylyanziy said...

zik : i know lah ko dah tahu siapa boy,,let it be...biarlah,,bukannye aku nak berahsia pon :P

iszieylyanziy said...

me : beb !!! mesti lah aku cerita,,hehehe

iszieylyanziy said...

kak yati : jpm tiido,,bru pas mkn ni,,hahaha

iszieylyanziy said...

ayu,,,ayu macam ayu kah?lalala

iszieylyanziy said...

felix : mai amik orang kat sini :'(
sedih ni,,huhu

feLixAntLovi said...

nanti 'bOy' marah..takleh amek~ lalalal..

iszieylyanziy said...

alaaaaaaaaa...xpelah,,suruh boy amik!!! boy kena ambi jugak,,,erk,erk,erk,,boy owh boy,,sila baca komen ni,,huhu

hiro said...

nk men gak...blik kelate laa

iszieylyanziy said...

jom jom,,raya dah nak dekat,,blik cepat,,hehehe