semakin busy

maka tinggallah persoalan tentang entry dibawah!! dan yang paling penting bukan kita yang menulis entry tersebut.. Gaya penulisan kami berbeza kan.. Hehehe.. Sayang orang yang mengupdate entry tersebut!!! Opss!! Statement apakah?? Lalala... Semakin busy dan tidak sempat untuk blogwalking dan komen entry you all.. Sedih.. Tapi tak apa.. Bila dah tak busy kita stalker blog you all :) ... So chill :)



Sila lihat gambar di atas.. Khursus Perkahwinan!! Yeay!! Itulah khursus yang kita ikuti pada 29-30 Oktober yang lalu.. Ini adalah salah satu program yang menyebabkan kita busy.. By the way.. Ambil khursus tu bukan semestinya nak kahwin dalam masa terdekat.. Ambil awal-awal nanti dah tak payah nak fikir lagi.. Hehehe.. Lagipon isi masa lapang kan.. Lapang sangat!! Orang sibuk study,,kita pergi khursus!!!

Malam!! Jamuan RBT!!! Tema Casual.. Tapi entahlah.. Melaram lah kami.. Kami kan memang suka melaram... Malas nak cakap apa.. Tengok je lah gambar okay!!! Hehehe.











Mood study!! Ku seru nama mu!!! Sila datang kerana kita nak study!!! Datanglah kemari.. My first paper is MURID DAN ALAM BELAJAR!!!! Malasnya nak study!!!
Oh badan!! Sila bertahan dan jangan lah demam!!! Sila bersabar till meet him okay!!

12 lying to myself:

feLixAntLovi said...

oH tidak! anda bakal berkahwin dlm mase terdekat!! =p hahah.sTudy jela..senang je kuT mAb TUE..nak2 ade spot..siap kwa awal pun boleh..lalalal..

iszieylyanziy said...

senang?????nk hafal u susah kot

feLixAntLovi said...

mab la plg senang..hu3..dah org tue malas nak study..llalalalal..sume benda jd payah..

iszieylyanziy said...

u pndai lain lah,,huhu,,

feLixAntLovi said...

hu3..poyos..ayat sentap saje..

iszieylyanziy said...

wek,,,,sentapan???biase bro,,hahaha

wa kaljis said...

slmt pengantin baru hehehehe... larikkkk...

iszieylyanziy said...

ha????ne ade kawin!!! baling tepung dan larikkkkkkkkkkkkkkkkk,,lalala

gigi rongak said...

is nak kawen..haha.. :P
kalau kawen dlm masa tdekat jgn lupa jemput..wakakaka...lariiiiiiiiiiiiii

iszieylyanziy said...

rongak!!!!!! hahaha,,ne ade nk kawin,nk p jawab final ni,,huaaaaaaaaaa,,
prngai cm bdak2 ag,,xley kawen g,,lalala :P
tp klu ade org msuk minang awal pe salahnya,,haha

~♥ Mawar ♥~ said...

uitt.. amik kursus kawen yaww.. eheh:p kite baru nak p 23 bulan 11 nii..

iszieylyanziy said...

hik hik hik :)
mawar kn da tunang,,amik la cepat2,,,is saje2 je amik,,hehe