tag by Misya

Thanks to Miss Misya yang mengtaq is..Malam ni Is pon nak jadi artis jugaklah,,Boleh??hehehe....
antara soalan HOT beserta jawapannya yang mengikut terma dan syarat..hahaha
(kekangan menjawab : terclose page ni..nasib baik ada auto save : menginstall MYSTAT untuk kegunaan assignment Numerical Literacy..Grrr)

1. apa benda yang paling penting dalam hidup korang?
laptop : broadband : hand phone : external hardisk :
hands free (untuk dengar lagu)

2. benda yang terakhir korang beli guna duit sendiri?
duit elaun la ye..duit sendiri belom kerja..hihi..beli air 100 plus + panadol active fast!!

3. dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang?
kalau dulu excited jawab soalan macam ni..kali ni,MALAS nak fikir lagi (sobbing)

4. adakah korang sedang bercinta sekarang?
next question please..hate this right now!!! sebab bukan sedang bercinta..tapi sedang berdukacita

5. berapa lame korang akan mencintai kekasih korang?
kalau dia di ciptakan untuk kita...mestilah untuk selamanya..ke akhir hayat..InsyaAllah

6. novel/buku/majalah yang terakhir korang beli?
dah lama tak beli remaja sejak belajar di matrik lagi actually.,last novel Bila Ym Berbicara

7. dimana korang selalu jumpa dengan kekasih korang?
Jumpa kat bumi Allah s.w.t ..belom sempat pergi planet lain lagi,,hehehe

8. apa name penuh korang?
Istiqomah binti Ahmad Rozi...
cantik kan nama kita..hikhik

9. antara mak dan ayah mana yang korang lebih mesra?
Ummi...Abah...Ummi kot....

10. namakan yang betul2 korang jumpe dalam hidup korang?
erti kesabaran, ketabahan : erti persahabatan : erti kehidupan yang berliku

11. adakah korang basuh baju korang sendiri?
of course lah...kalau malas sangat pon masuk mesin basuh.. rajin basuh tangan (jimat) hehe

12. dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
Maldive (kalau dapat pergi memang best lah)

13. pilih satu, peluk atau cium?
peluk...mendamaikan..huhu

14. beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang?
cantik : selalu jenguk page kita : bagi ketenangan untuk kita

15. 5 mende yang korang sayang sangat dalam hidup korang?
boley tukar benda tu kepada apa-apa je yang kita sayang okay :)
selain yang penting tadi kita sayang
family : kawan-kawan : sayangsayacomel : mDh : kenangan

16. 5 lagu yang korang suke dengar?
impossible shontelle : seize the day avenged sevenfold : lagu yang ada dekat blog kita "someone tell my heart by keyshia cole" : dear god avenged sevenfold : if we never meet again timberland : banyak lagu sebenarnya..yang penting sedap didengar :)

17. bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
22 April 1990 ... tahun lepas dekat IP tercinta bersama rakan-rakan tercinta juga

18. 5 orang blogger yang korang nak tag.
nanti kita bagi dekat shoutmix je,,hehehe

19. cerita cikit blogger pertama yang korang tag.
mereka special,,semua special...sayang semua blogger!!

Miss Misya kena tag Is je???nak tahu ni,,wondering..hahaha...apa pon,,terima kasih tao...Sayang Misya :)

8 lying to myself:

misyamissyou said...

omg kite cantik? sah tipu ni..xbaik tau..haha :P

iszieylyanziy said...

tol tol,,tgk gmbr kt fb,,ngee

Gentleman Frog said...

Salam,

soalan 4,5,7 dan 15 hehehe

iszieylyanziy said...

mksudnya?haha,tq

emy'n said...

cik is.. bleh ajarkan x cmne nk tag2 ni?? :D tQ seronok bace..

iszieylyanziy said...

emy,,senang jek,,,hehe,,copy,,,then jwab la soalan dgn jawapan emy,,,cam tu je,,hehe,,buat la tag ni,,,

emy'n said...

ok.. nk buat jap g :)

iszieylyanziy said...

baik emy,,heheh,buat3x