Tepung tak ada..Aisin Ada!!!

gambar main bola tampar!!! sakit tangan!!!!dush3x

sebelum berceloteh dengan lebih panjang lebar...kita nak bagitahu..Tajuk blog JUST LONELY NIGHT telah berubah menjadi LYING TO MYSELF!!! Perasan atau tak?? Mesti tak kan?? sedih sedih!! Memang lah sebab baru je tukar.. Mungkin ada pembaharuan dalam blog... Apa yang baru? Kita pon tak pasti.... Yang pasti bukan terikut-ikut penulisan sesiapa...

Planning petang semalam bertukar tragedi dan di tunda pada tengahari tadi..lokasi juga turut berubah dari dekat pantai menjadi cafe jek!!! Kalau kat pantai lagi best, boleh buat sepah,,lalala... Kepada Pendek tak tinggi-tinggi.. Sila simpan 3kg tepung yang dibeli untuk dijadikan cekodok!!! Eh!! Bukan..Untuk next birthday Girl :) ( Syana and Eyma habislah korang nanti..hahaha..Gelak evil)

Prank menjadi walaupon tanpa tepung!!! Aisin kek boleh digunakan juga,, Tak baik membazir,,siapa sokong angkat kening...Hehe

ini mereka yang menyambut Hari Kelahiran pada Bulan 10!!!
Asyikin Ma'amin....Nurul' Ain..... NurFarrah Ain dan Afiq Syazwan

gambar mereka bersama Syafiq!!!

ini permulaannya..Biasa-biasa je!!

Kami ada Avatar Versi IPG KSM

suap-suap!!!

kami baik kan!! Jimat kos mereka untuk buat facial!!! Kami tolong facialkan :)

P/s : Happy birthday to kenalan blogger kita NASH yang meyambut hari Kelahirannya pada 13 Oktober yang lalu...

My wishes to all of you : Happy Birthday ye semua :) Welcome to the Club Tue-Tue..lalala....

Ucapan kepada OrkedDaniaa dan Muhammad Syafiq Norazami .... Kamu kawan kita yang kita sayang (semua kita sayang kan...Miss Eye pon kita sayang..Betol ni..Serious sambil menganggukkan kepala berkali-kali)... Walaupon mereka berdua berada di tempat yang berlainan...Si Orked di IPG KSM ... Si Fiq di IPG Teknik... Mereka melaui nasib yang sama.. Semoga cepat sembuh ye :) Tabah menghadapi dugaan... to Miss Orked : I know you can do it!! Kamu kuat dari kita!!

8 lying to myself:

izuan said...

salam ziarah. aik tukar nama blog lagi ya? btw IPG KSM tu kampus mana ya?

iszieylyanziy said...

izuan : IPG KSM kampus besut,,terengganu,,,huhu

zikeryhassan said...

tak sayang aku la tu :(

AyuZ DeathWisH said...

miahahaha~
besh2

iszieylyanziy said...

zik : kn ke aku cakap sayang SEMUA??????

iszieylyanziy said...

ayu : best kan,,huhu

misyamissyou said...

huarghh! abes muke...xpnh kne cm ni..sbb semua tau xsuke..huhuu

iszieylyanziy said...

hehe,,,,npe xsuke??sporting je :)