tertutup!!!

alkisahnya hari ni ada UAK (Ujian Akhir Khusus) untuk subjek Literasi Bahasa.. Sempoi menjawab dalam masa 15 minit sahaja,,hebat tak kami??lalala.. Terima kasih kepada soalan tersebut kerana keluar mengikut scheme jawapan yang dihafal.. Eh kejap?? Bila kala kita hafal itu scheme??? Bukan tengok macam tu je ke?? Opss.. Okay. kita tengok macam tu je..hehe...

boleh tak rujuk gambar kita di atas seperti gambar orang tengah tertanya-tanya?? hehehe.. Boleh lah tu kan.. Boleh ke tak boleh dah upload dan dah publish pon entry ni dan blog readers pon sedang membacanya...kan??hehe.. Okay sebenarnya balik dari UAK tadi kita mengonlinekan diri sebab dah sakit kepala, tak boleh tidur... on9 lah si comel ini dengan khusyuknya mempublish komen-komen di blog...then tetiba je lappy ni gelap gelita macam malam (macam shutdown)... kita pon cakaplah H to the A to the W = hawau!! Plug tak berfungsi kot sebab kita tak guna battery...Direct je terus ke plug.. Kita pon tengok plug roomate.. Boleh je guna.. Pergi balik ke meja kita tengok Plug tu sebenarnya dah tertutup.. Siapa yang tutup sedangkan kita tengah khusyuknya on9??? Persoalannya... Siapa??? Biar lah, malas nak fikir, abaikan!! tak penting rasanya... lalala....

Persoalan yang kedua : to her...Mesej facaebook dah tak balas...Cuma nak tahu, perlu ke private blog kamu sebab kita dah memang baca satu persatu coretan di blog kamu...Kita tahu kamu silent reader blog kita dan masih membaca blog kita..Kita nak tahu je...Apa pon itu hak kamu nak private blog ke...Nak tulis pasal kita ke.. Its up to you my dear.. I'm heartless :)


semalam ada 3 game bola tampar... Ada orang tu mesej cam ni " main elok-elok..kalau kalah jangan balik" haha..sadis betol...kami main sehabis baik dah..dan nama kita bertukar semasa berada dalam gelanggang bola tampar,,,bukan jeritan nama IS..tapi nama F____..Adoyai korang ni,,,hahah,,sengal,,, the result is : kami menang satu game je.. okaylah dari tak menang kan...satu pon satu lah..hahaha... tangan dah sakit-sakit dan yang lagi haru sebelah tangan kita dok shaking ala-ala parkinson.. Apa ni??? Tak nak lah parkinson tetiba.. Cam pelik je..lalala

currently mood : aish,dia tak mesej kita pon :(
mahu turun jogging :)


22 lying to myself:

Anonymous said...

padan muka parkinson
biar KAWAN BARU tu pergi dari kamu

iszieylyanziy said...

lagi-lagi anonymous...tak puas hati sungguh!! tak nak layan..

me said...

oish hebat btol mu is bola tmpr pon maen k huhuhuu

iszieylyanziy said...

best kot main bola tampar,,jom main,,ehhe,,

emy'n said...

waa.. bestnye da UAK literasi.. :) bestkan dpt jawab ngn konfiden.. hehe.. my day for literasi is tomorrow, 19hb.... hope dpt jwb cam is jugak ;)

budak_nakal said...

haha.. rajin main bola tampar.. haha.. jeng jeng jeng..siapa yg tutup tu? aiyoo x tau..wakaka

zikeryhassan said...

takpe ist kalau si dia pergi dari kamu, sy masih ada lagi utk kamu :)

iszieylyanziy said...

emy : hahha,,tahu,,syafiq ada bagitahu korang uak esok,,chaiyok2,,senang je,,hehehe

iszieylyanziy said...

budak_nakal : haha,,xnak pk,,dah malam,,takot :(

iszieylyanziy said...

zik : aku sokong,,,agpon dia kata tak kan lah tinggalkan aku kot,,

HaNTwO said...

pandainya men bola tampo.... :)

iszieylyanziy said...

hahaha,,xpndai pon,,hehehe

Amni said...

serik main bole atampar... terseliuh tu tangan amsa men kat matrik.. padan muka la kan? hahaha.... kira terer la tu ada gak game menang yunk!

iszieylyanziy said...

la ye ke??hehehe,,,,xpew2,,best sebenarnya,,,enjoy it :)

cik helena said...

cikhel suka main bola tampau!!teehee!

hawau betul..hahaha kelaka!

n@jwamz said...

yup! siyesly men bola tampar mmg bes...dulu kat plkn ari2 praktis..hehe

Poyaty said...

ecehh, gi joging tu. hehe. bagus2.

hurmm, semoga berjaya utk ujian tu ye is

:D

misyamissyou said...

uh..siape yg tutup suis? misteri kot...

iszieylyanziy said...

helena : hahha,,hawau je ye ,,lalala :P
xpe,,y pntg best main

iszieylyanziy said...

najwa : dpt plkn>jelesnye,,,nk p gak,,tp xdapat

iszieylyanziy said...

kak yati : done : berkat joging dapat masuk final,,wish me luck okay :)

iszieylyanziy said...

misya kot yang tutup,,hehehe,,invisible :P