today is today


kelas tak ada.. Eh, silap.. Kelas ada je, tak bergerak pon kelas.. Pensyarah yang tak ada.. So lepas rehat kita dah menapak pulang ke asrama.. Terbayang-bayang kati dan tilam yang empuk (empuk la sangat) memanggil-manggil macam ni "Iszieylyanziey Istiqomah!!! cepatlah balik..mari tidur!! Kamu mengantok kan?" hahaha... dah sampai bilik,dengar pulak suara my lappy memanggil untuk on9..Lalalala... (kalau dengar suara tu betol-betol,mahu tak cukup tangga kita lari turun bilik transit!! Hehehe... Peluk my teddy bear and terasa nak update blog..hehe

On9 my facebook then i have 1 friend request!! itu pon nak kecoh.. Orang lain beratus, beribu friends request tak adalah nak kecoh (dah mereka yang tak nak approve or ignored memang la banyak) Kita ni jenis kategori baik sikit kot.. Approve je sesiapa yang add.. Tak tegur or rasa dia annoying, kita remove je lah.. Senang kan? Lalalala... Bagi yang telah berjaya meremove kita, ada kita kisah.. Tak luak pon aih.. Opss!!! Sentap!! Tidak ada kaitan...

Berbalik pada cerita di facebook... Someone yang kita approve comment on my wall post "fighting for your love" Okay seriously kita blur 2 minit!! Then bila kala nama sayangsayacomel dibangkitkan.. Baru lah faham.. Maybe she's not know the true story about us.. Never mind.. Tidak mahu membangkitkan soal tersebut lagi,,sebab i am nothing to him and he's nothing to me....lalala,,,, Kita kan ada Boy.. Opss!!! Kontroversi lagi!!!

Cerita pukul 10.30 malam till 3 pagi tadi!!! Really got you..Lalala.. Opss!! Mahu terbang tinggi untuk menarik perhatian pelastik atau pemanah cinta terkenal.. Any volunteer? hehe.. Atau mahukah mencari or dalam erti kata lain membeli burung merpati putih untuk menyampaikan watikah perlantikan... Opss!! Bukan watikah lah.. Menghantar surat kepada kita.. Ala-ala fairy tale ye??? Atau mahu berutus surat sekali seminggu?? Tidak!! Mana nak tahan.. Sekarang dah moden kan, hantar kuda putih je datang jemput kita pon dah okay.. Lalala,,,Kerepek merepek lagi!!! Keep in touch by using technology je okay..

p/s : acara mengomen blog dan blogwalking tertunda lagi disebabkan belakang kita yang terasa macam nak patah... Need a rest.. See you :)


16 lying to myself:

feLixAntLovi said...

sweet! clasik! =p

iszieylyanziy said...

kan,,sweet,,,but take time,,nnt is rndu cm ne

Poyaty said...

amboiii, siap nak kuda putih lagi. ferrari lah tu

p/s = saya ada berpuluh fren request yg x sampai hati nak ignore :p

iszieylyanziy said...

akak,,,ha?takdelah,,kuda betol..hehehe
approve je,,hehehe

iszieylyanziy said...

akak,,,ha?takdelah,,kuda betol..hehehe
approve je,,hehehe

feLixAntLovi said...

is!!! =p ape??

iszieylyanziy said...

ape?ape?rndu la tu :p

Anonymous said...

terbang tinggi-tinggi.ada ke orang yang sudi lastik you?

iszieylyanziy said...

kenapa?dengki kalau saya terbang tinggi then ada orang lastik saya..walaupon kena lastik, pelastik sambut saya untuk mengelakkan saya dari jatuh dan sakit..got it??dengki tak habis2

nas said...

eh..blakan is jerk mcm nak patah,bukan blakang aku...(sbab ko ckp perkataan kita)..hehehehe gurau je..jangan mara :P

nas said...

eh..blakan is jerk mcm nak patah,bukan blakang aku...(sbab ko ckp perkataan kita)..hehehehe gurau je..jangan mara :P

feLixAntLovi said...

rindu?tak kut=p ape?ape?nak gadoh?

iszieylyanziy said...

nas : hahah.,kenekan aku ye,,xpe2x...siap ko,,lalala :P

iszieylyanziy said...

felixantlovi : owh,,xrindu kite,,xpelah :(

Amni said...

Betul! kelas ada je.. yang tak de nyer pensyarah.. =P kalau kite, yang add fb tapi kite tak kenal, kite tak layan.. terus ignore! wawawa... sangat jahat! =P

iszieylyanziy said...

hahaha,,,xdela jahat,,is pon ade gak ignored,,hahaa..sbb xknl :P