what???

Olahraga hari tu..kita kalah..dapat number 4.. tapi takpe..tak kisah pon..sebab lambat berapa saat je, bukan jauh ketinggalan kat belakang pon.. Memang dah tahu akan kalah.. So, smile :) Masa lari tak fikir apa dah, fikir nak sampai kat garisan penamat then mahu ke gelanggang tenis melihat Boy main tenis.. Tengok kejap lepas tu dengar kawan dia cakap pasal chimchum.. Kita pon, apa lagi... Angkat kaki, pergi tengok olahraga yang berikutnya.. Lalalala... Lepas tu menapak lagi ke gelanggang tenis!! Macam dah tak ada kerja lain ulang alik ke sana... Jumpa Boy, cakap kejap.. Senior dah pandang pelik.. Dalam hati kita cakap "Buat bodoh je Is" hahaha... Hari kedua kita dah rasa macam hawau kat dalam bilik!!! Petang baru dapat tengok dia lawan.. Dia nampak sangat letih dan kita kesian sangat-sangat dekat dia.. Dapat number 2 pon dah okay!! Terbaik lah awak!! Ngee.. Tahniah ye :)
Sarah kata : tak pernah aku tengok orang dating guna dua buah motorsikal...
Persoalannya di sini..Kita dating ke??? Opss!! Tidak sama sekali... Makan malam bersama tapi bukanlah CANDLE LIGHT DINNER segala... Kami makan kat cafe je.. Lalala... Pesanan sebelum dia berangkat pulang ke rumah tercinta "Orang dah nak balik, jangan nangis pulak nanti" hahaha.. Sengal je dia.. Takkan kita nak menangis kot.. Tidak!!!!

cukup!! kita tutup cerita tentang Boy.. Kita tengok bulan tadi.. Cantik sangat.. Tetiba kita rindu!! Persoalan kedua : Rindu siapa??? Rindukan arwah :( cepat-cepat kita gelengkan kepala dan beristighfar banyak-banyak... Sedekahkan Al-Fatihah untuk dia.. Semoga ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman.. Amin.. Kita pon rindukan Boy..Opss!! Statement apakah itu???hahaha.. Baru je jumpa dah rindu?? Opss!!! Lalala... Taknak cerita lagi...Nanti dia poyo..lalala...

Apa pon. Istiqomah bt Ahmad Rozi selalu dan tetap akan ingat pesanan yang berbunyi " jangan terbang terlalu tinggi" cukuplah terbang terlalu tinggi bersama MEREKA sebelum ni sehinggakan MEREKA terbang perlahan-lahan meninggalkan kita keseorangan diatas walhal mereka bersenang-lenang bersama!!!

P/s : baru mahu menjejakkan diri ke blog kalian,,,hehe... Jangan merajuk ye

14 lying to myself:

zikeryhassan said...

asyik je la pasal boy.

nash said...

Boy tue sape ek? hehehe..
ala ok la tue olahraga no 8..aku dulu selalu jerk no 6-8...malu je :P

iszieylyanziy said...

zik: boy umum,,orang tak tahu siapa kan,,jeles kah???

iszieylyanziy said...

nash : hahah,,boy adalah orang yang same sebelum ni la,,tukar name jd umum ckit,,hahaha
eh,,bukn no 8 la,,no 4 :(

soffea said...

ehem.. boy? sape kah itu? hehe.

iszieylyanziy said...

kawam is,,hehehe,,,

feLixAntLovi said...

siaPkah gerangan bOy itu?

iszieylyanziy said...

kawan...carilah sendiri,,hahha

feLixAntLovi said...

dah tahu =)

iszieylyanziy said...

siapakah dia??bg name penuh cepat

feLixAntLovi said...

mesti IS SGt ske org itu kn?

iszieylyanziy said...

SANGAT!!!!! huhuhuh,,,tapi bertepuk sebelah tangan takkan berbunyi kan,,xpe2,,is cari dinding,,is tepuk dgn dinding,,hahaha

HaNTwO said...

hahahaa cite jela pasal boy...boy tu sape?? mungkin pada masa kini dia berada dalam mood kembang semangkuk heheh..

iszieylyanziy said...

hehehe....bermangkuk-mangkuk dah ni,,ngee :P
boy tu boy la,,hehe