best of luck!!!

encik google yang baik hati mengsponsorkan gambar!!!
study okay!!! dont play play.. Lalala

Esok is tomorrow.. Siapa tak tahu? Semua tahu kan? Lalala.. Disebabkan semua orang tahu sila ke kedai untuk menuntut hadiah berupa barangan apa saja yang diingini dengan menggunakan duit anda sendiri.. Opss!! Okay kerepek tidak ada untuk merepek dengan lebih lanjut akibat tekanan oksigen barangkali.. Tapi tekanan untuk belajar untuk my second paper lagi tragis!!! Esok paper kedua (berapa kali nak sebut ni) KAJIAN KURIKULUM KEMAHIRAN HIDUP (KHSR). Major kot!!! Hati masih berada dekat seseorang!! pesanan ikhlas dari penganjur.. awak, sila bagi balik hati kita sebab kita nak study ni :( , kejap je,nanti kita bagi balik dekat awak!! Hehehe...

oleh yang demikian, kita tidak sempat untuk berblogwalking disebabkan kesibukan kita mahu exam keesokan harinya dan kelusaan harinya,,lala.. Sebenarnya paper kita 10 dan 11 haribulan!! SO!!! 3 hari tidak dapat berblogwalking!!! Macam tak biasa!! Nanti kita terjah.. Lalala... Doakan kelancaran kita menjawab soalan keesokan dan kelusaan harinya ye,,ngee...

to him : jangan bawak sangat perasaan sakit hati.. last-last, dia tak rasa pape pon, kamu yang sakit!! effectnya your paper.. Kita tak post kat wall facebook kamu, kita post kat blog kita yang lagi special ni.. "WISHING YOU GOODLUCK!! ALL THE BEST!! CHAIYOK!!! KITA SAYANG KAMU" Opss!!! Apapun buat yang terbaik!! untuk diri kita, kamu,dan rakan-rakan sekalian :)

16 lying to myself:

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

wah, bguslah...heheh! good luck ek! ;)

feLixAntLovi said...

thanks dear =(
aNyway..guddLLuck yA?~

miss epa said...

gud luck kak is! :)

iszieylyanziy said...

keyril : thanks :)

iszieylyanziy said...

felix : xmo emo lagi tao??promise :(
thanks,,goodluck for u too for killer paper esok :)

iszieylyanziy said...

epa : thank u,,ngee,,,tao la uia da cuti,,jeles,,hhaha

zikeryhassan said...

lalalalala~


fokus. fokus.


lalalalala~

feLixAntLovi said...

thanks~ u tOO~ =) makan byk2 ek?lalalalal..bg geMok sket! =p

iszieylyanziy said...

zik : fokus lah ni,,lalala

iszieylyanziy said...

felix : da byk ni mkn,,aish,,byk sgt ni,,huhu,,,,da gemok kang ssah,,ade y lari sat g :P

Poyaty said...

is, gudlak. jgn main hati byk2. nnt xleh jwb peksa. hehehe

iszieylyanziy said...

thanks akak :)
ne ade main2,,sikit je,,haha

Gentleman Frog said...

Salam,

ambil la balik hati awk, nah.

BTW gud look n good luck.

I can forgive an insect but..

iszieylyanziy said...

frog : wsalam,,bila masa hati kita dekat awak?i think my heart and liver is not taken by you,,,lalalala....thanks,,always goodlook,,hahaha

maya mayonis said...

salam is :)
gudluckk exam besok dan isnin
dan heppy holidaeee!! (tak sabo nak cuti.ngehehe :D )

iszieylyanziy said...

maya,,haha,,thank u,,goodluck kt maya gak,,ngee,xsabar sgt da ni nk cuti,,huhu