lalala

birthday girls : syana dan eyma
morning all :).. greeting you guys with a big big smile!!! kenapakah??sebab tidur tak lena..hehe.. gara-gara prank yang tersangat berjaya...gara-gara bau telur yang hanyir kita pening..hehe..sampai tak lena nak tidur!! Sila lihat gambar di atas!! Mereka merupakan alien yang sesat!! Eh salah!! Haha.. Kawan kita yang kembar birthday 13.11.1990.. Welcome to the club TUE..Lalala...

Alkisahnya...kita naik awal malam tadi sebab nak tengok cerita Creating Destiny.. GOt a message from si Ckin merangkap roommate si birthday girl (Eyma).. Kita pon turun lah.. Discuss dengan mereka then ambik telur..Masuk dalam bilik transit..Kononnya nak ambik mangkuk..Macamlah kat bilik kita tak ada mangkuk.. Ngee... Si Eyma baring dengar lagu di atas katilnya.. Si Syana tengok movie bersama Cka..Dua-dua dok atas katil.. Nasib lah korang.. Cakap-cakap then prank bermula...Bertenggek kat sebelah Syana (atas badan Cka actually,,takpe,kita ringan) Hahaha... Pecahkan telur atas kepala dia then wish birthday....lariiiiiiii..Basuh tangan!! Wek!!! Hanyir!!! Nak muntah!! Si Syana awal-awal lagi dah termuntah-muntah...Haha..

Prank bersambung dalam toilet.. Mereka berada dalam toilet..Baling jelah tepung dan adunan tepung... Berkejaran sampai terpaksa naik ke aras 3!! exhausted kita dibuatnya... BOth of you patut berbangga sebab koranglah mangsa pertama yang dikenakan mengggunakan telur!!! Haha.. Kita selalu terlepas.. Lala :)

Follower kita sudah mencapai angka 200.. Tahniah kepada DIY!! Hadiah berupa pakej pelancongan ke Maldives sponsor by your own.. Ngee... :)

currently mood : sedang merindukan kamu!!! eeee!!! rindu!!!! lala... Sampai pening.. Haha :P Fly me away...take me with you my love :) Sedang menunggu burung merpati putih.. kemana pergi,,sudah sesat atau tidak jumpa jalan ke tingkap bilik yang terbuka luas!! Lalala...

12 lying to myself:

ahmad jo said...

tahniah2.. lepas ni target 300 followers pulak... ;)

iszieylyanziy said...

haha,,,baik,,ngee .,, :)

nas said...

aku bfday 13/10/1990..nak dekat sama la..cume beza bulan..ehehehe..tahniah coz telah cecah 200 followers..tp kedekutnyer....sponsor by own plak..hhahahaa...:P

Lagu 90an best lagi lahh!!

miss epa said...

eppy besday tuk kwn kak is eh!follower dah 200 kot.wak lu!hebat!!:)

iszieylyanziy said...

nas : haha,,,beza sebulan,,kire ko ag tue,,lala :P
aku pon xpenah p maldives tu,,haha,,ko la sponsor,,haah

iszieylyanziy said...

epa : haha,,tingkatkan usaha anda,,ngee

zikeryhassan said...

ouh. korg la yg terjerit2 tgh mlm tu ea. aku nmpk korg berkejaran.

hiro said...

femes la yu ni...dh 200...auwww

iszieylyanziy said...

zik L siyes?ko nmpk sape?aiyok..seksi2 maaaa

iszieylyanziy said...

hiro : xpon,,,u lagi femes

Poyaty said...

eiii, telor? kesian mereka. x baik taw..huhu

hepi befday to mereka :D

iszieylyanziy said...

hehee,,kan,,smpi nges2 dak tu,,,haha,,,xpew2,,,skali sethun je akak,,hehe,,,