i got it free!!!

1 gone!! 1 left!!! 1 came!! Ish!! Apa ni?? Apa?? Apa?? Apa?? Lalala.. Sudah lama kerepek merepek tidak merepek.. Oh God!! I miss it so much!!! Rindu nak merepek!! Tapi nak merepak tentang apa??? Pasai pa?? Aish!! Cepat fikir!! Apa topik untuk merepek di petang hari.. Mari bercerita tentang tajuk entry!! Merepek tentang seseorang!!! Lu bikin wa panas beb!!! Haha.. Lu manyak langsi ma!!! Apa tu?? Entah!! Opss!! Sorry!! Tarik balik..Iszieylyanziey Istiqomah yang baik hati tidak mahu membidas kenyataan pihak disana!! Pembangkang atau apakah?? Opss!! kita bukan di dalam parlimen atau dalam majlis debat!! Ngee... Pergilah canang cerita yang bukan-bukan!! Dok rumah, goyang kaki, on9, layan movie Korea pon free-free dapat pahala bila Si Dia dok p canang cerita bukan-bukan!! Siapa sokong!! Meh join gerakkan kening 2x!! 2 kali je!! Jangan lebih!! Hehe.. Paling kurang pon kita sakit hati jek!!! Menangis sorang-sorang!! Ye lah, ingat ni majlis apa nak nangis ramai-ramai!! Lalala...

Sila rujuk gambar di atas!! Jangan dok p tilik pulak!! Sat g jatuh hati susah pulak nak berkejar p hospital gara-gara nak masukkan hati balik!!! So tengok kejap je!! Hahaha... One more thing!! Jangan lah gelak!! Hahaha... (kita gelak tak pe!!) Sila lihat muka yang entah pape tersebut!! Gara-gara Mak Cik dan Ummi menyuruh kita mencuba tudung instant tersebut!! Bila kala adik beradik bergabung!! Kita hanya mampu menurut!! Actually geli lah!! Apa yang nak di gelikan??? Geli bila kain tudung tu bergesel-gesel dekat leher bila kita memakainya.. Hehe... Cubaan menggoda oleh kain tersebut tidak memberi kesan!!! Hahaha... Tengoklah nanti!! Bila kita dah tak tergoda dengan kegelian kain tersebut, kita pakai tudung tu!!! Hehehe...

Sedang berfikir.. ada lagi ke tag yang belom di jawab... Kalau tag yang dah dijawab, kita post link je!! Hehehe :) Okaylah!! Enjoy your weekend!!

12 lying to myself:

emy'n said...

anda blom jwb tag sy :( tp mybe Is da penah wat dulu..

aibaks said...

keh3.. nti aibaks nak bagi tag kat is lak la.. hehe

ZWAN SABRI said...

Pic itu CHOMEL.. ;)

iszieylyanziy said...

@emy,,hehehe,,nnt is send url erk,,sbb dah buat,,,

iszieylyanziy said...

@aibak : hahaha,,tag la,,tinggalkan kt shoutmix :P

iszieylyanziy said...

@zwan : ops!! anda pasti anda tidak salah lihat??hehehe,,,thank u ,,huhu

Botak said...

kat pasar pagi banyak tudung murah²..
selonggok 2hengget..
maw??
hahahahahaha.. :))

iszieylyanziy said...

@botak : hah??tudung saji ke//haha,,,

miss epa said...

bleh jadi model tudung ni kak is!hee :)

iszieylyanziy said...

hahaha,,haifa main angin nampak,,hahaha :P

nas said...

halamak..
nape posing gambar cm2..
nampak cm tertekan jerk..
hu3

iszieylyanziy said...

hahaha,,,menahan kegelian tudung tu,,ngee