i love you


awat nampak pendek!!! Oh!! Tidak!!!

Picture with my senior.. Kak Oshee (Tepi kita) Kak Zareen (PEace tu) Kak Jazz (Shawl), Hafiz (bowling ball) yang belakang 2 orang tu bukan senior!! Hahaha.. Satu batch dengan kita :) Uya and Iena

i love to main bowling sampai patah kuku!! huaa.. Resultnya longkang maliii!!! Hahaha... Tapi okay lah, spend masa bersama Akak Senior yang sudah mahu grad nanti!! Waa.. Mesti akan rindu akak nanti !!! (dalam hati bersyukur sebab nanti dah tak ada yang nak tarik rambut kita) hehe :P Kidding... Jangan sentap tau..Lalala

i love to makan chimchum!! Tanpa planning terserempak dengan Gadis-gadis DT4 !! Siapakah?? Classmate kita lah.. Ada Farrah, Ain, Cma, dan Che Su... Ada Wawa dan Ain jugak!! Wah!! Makan ye semua!! Badan kita!! Berbau asap kot!!! Huargh!! Sedih betol lah... Tapi kenyang yang amat!!! Yang sedihnya sakit perut yang amat!!! Guilty la pulak dekat Boy.. Tak ada gambar Boy pon??? Opss!! Private and confidential.. Lala

Picture snap by Boy pon jadilah.. Lalala

i love you Boy!! Okay.. Ini statement berani mati.. Tapi tak mati kot!!! Lalala.. Kalau dah ajal, bila-bila masa je.. Sebut tentang ajal.. 4hb!! Genaplah 2years MDH pergi meninggalkan dunia dan kita masih belom berkesempatan untuk menziarahi pusaranya :( Al-Fatihah.. Semoga ditempatkan dalam kalangan orang yang soleh.. Amin...
i love my mum yang always make me jealous!!! huargh!!! jealous yang amat bila dapat call from her....
" cuba teka Ummi ada dekat mana?"
"hurmmm, kat mana?pergi jalan tak ajak orang lagi lah tu!"
"Ala, teka lah..Dekat kepulauan ni"
"Hah!!! Kepulauan Sulawesi ke?" hahaha..
"Pulau Pangkor"
"What??? Aish!! Asyiknya honeymoon.. Sedih lah macam ni" Merajuk lah konon.. Mengada-ngada je lebih..Lala
" Tu lah, suruh balik Penang tak mao,dah dok jadi lagu ni nak merajok..Malu eh"

Sorry my lovely Ummi..Bukan tak nak balik sana... Tapi kekangan duit kan.. Opss!! Macam lah guna duit sendiri kalau balik sana.. Ngee..


Tomorrow!! Tomorrow never die..Lalala.. 7hb esok kan.. So esok adalah (sila rujuk gambar mamat poyo di atas) Aksi lubang hidung,..Hahaha.. Ok,,Cukup-cukup merepek kerepek!! He's my adik!! Muhammad Irfan!! Selamat Hari jadi yew :) SPM tu jawab elok-elok!! Tak kan tak nak dapat result gempak kot, kang jealous pulak kat kakak kamu yang comel ni then mengadu dekat Ummi.. Opss!! Hehehe.. Sudah!! Do you best my dear :) Jangan buat hal!! Pening akak kamu yang comel ni mendengar aduan tak berformat!! Behalf yourself!!!

22 lying to myself:

zikeryhassan said...

istiqomah sibuk dating mmg la xde masa blek penang umi.

pasni dia ajak umi pegi langkawai plak. ahaha.

iszieylyanziy said...

ops!! ne ade,,dating sehari n kejap je okay,,correction here,,ummi aku y ajak p langkawi,,bukan aku yang ajak,,ahhaha

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

wah...best gak nih, ada masa kuar ngan member and org tersyg! heheeh... ;)

p/s : budak sekolah blom boleh sosial sngat! heheh

Poyaty said...

ohh, happy befday utk adik is. hehe. kemain lagi dgn statement berani mati tu.

dah happy nmpk? bagus lah :D

Gentleman Frog said...

Luv u too,

salam.

feLixAntLovi said...

wah dating dgn bOy??bler?huhuhu..powernyer org tur main bOwling..hu3..=p sTrike tak???hahaha..

iszieylyanziy said...

keyril : alah,,dak sekolah pon ade kot enjoy ngn kawan2,,,dak skul rendah ag tao,,make up cam hantu,,haha,,opss

iszieylyanziy said...

kak yati : hihi,,berani mati,,tp identiti die xleh nk heboh ag,,haha,,,dulu sedih,,sekarang hepi,,hope sgt hepi ni lame2,,huhu

iszieylyanziy said...

frog : hahaha,,,kamu kah boy??perasan,,,lala,,not u,,,please try again later :P

iszieylyanziy said...

felix : u r not 1st person y comen,,kenapakah?pnt main pool?mst kalah kan?lalal,,strike kot,,2x je lah,,byk spair je,,hoho

feLixAntLovi said...

mcMne nak 1st..tak sempat pe2 dah org len post=p lalalal..eH,last game menang jGk..ha3..eleh kamu nie..bikin kontroversi saJe..sentap kuat sgt lak tue..adOi..hu3..

iszieylyanziy said...

eleh...poyo erk,,xpew3x,,main ngn parin n amir je ke?ingtkn rmai,,lala :P
awk kuat nyakat,,sape xsentap :p

misyamissyou said...

huargh!! mauk xjeles..ummi kat pangkor kot!!

iszieylyanziy said...

sangat jeles kot,,,huhu :(

feLixAntLovi said...

Nice sOng! sbb ade word Boy! laaalaaa..=p he3..peaCe nO waR~
cHills!! hu3..

iszieylyanziy said...

tis song just for you,,need you when i'm not well

HaNTwO said...

maleh nak jawap...kang pokcik jeles x hingat dunia....huhuhu

Gentleman Frog said...

Salam,

Bukan ke?

will nudity make u invisible

iszieylyanziy said...

hantwo : nka jeles pasai pa

iszieylyanziy said...

frog : bukan,,huhu,,

~♥ Mawar ♥~ said...

Parents kite pun selalu macam tu gak. p makan angin tak bagitahu. dah sampai sana baru nak hello. saje je nak buat i jeles. ehek:p

iszieylyanziy said...

sgt jeles kan,,xpew2,,bg peluang,,ngee