LAST ENTRY :(

panjangnya tajuk entry!!! Sebenarnya kita copy and paste dari status facebook kita :) Kalau fb kita tak on9... Blog pon kita tak on9 jugak!! this is the last entry!!!

sila klik untuk paparan yang lebih besar :)

kita akan berhenti dari menulis blog untuk seketika waktu,,

tak lama pon aih!!

kejap je kot,,, tak tipu!!!

kita nak pergi

kita nak rehat dulu

bebas dari segalanya :)

doakan kita baik-baik je tao,,,

tak lama...

kejap je...

kita minta maaf,,

minta maaf sangat-sangat,,

sebab tak dapat nak stalk page blog korang...

tak dapat nak blogwalking :(

tak dapat nak komen-komen :(

kita akan rindukan korang!!! jangan risau!! korang tetap di hati kita!!

,,,,,




,,,,,




,,,,,


,,,,,




,,,,,




,,,,,




,,,,,




,,,,,




,,,,,




,,,,,



sebab kita tak bawak lappy ni!!! tinggalkan lappy ni kat rumah!!!
akan berangkat ke Singapura untuk 4 hari sahaja :) hehehe :)
JUST CHILL :)

13 lying to myself:

Gentleman Frog said...

Salam,

apa yg famous kt Singapura ek, tolong beli belacan bole? *(^o^)*

chokeLy said...

chokely da follow sini..^^
tq k for ur komen..

hehe..

hans said...

owh
lepas nih berblog kembali

P/S :Dasyat! Memang Dasyat! Kepada Lelaki! Awas Jika Anda Berjalan Keseorangan!

P/S : Kutipan Filem 2 Alam? Korang Tahu Ker Dah Berapa Juta? Meh Tengok Sini

Jey Yusuff said...

kalau datang 2 rerajin la komen ek.. hihi

Poyaty said...

wowww, jgn lupa sevinier kite ye is :)

nas said...

perghh..ingatkan aper tadi..upe2nyer ko akan pergi ke singapore...ngan family ek?
bestnyer!!!

iszieylyanziy said...

@frog : hahaha,,,lalala..dah blik dah

iszieylyanziy said...

@chokely : sama2...ngee

iszieylyanziy said...

@chokely : sama2...ngee

iszieylyanziy said...

@ hans : sudah rindu nk berblog ni

iszieylyanziy said...

@ jey : okeh!!1 xde hal

iszieylyanziy said...

@kak yati : akak p gak kan?hahaha,,,geylang!!! shopping,,heheh

iszieylyanziy said...

@nas : haha :P dah balik dah,,nope lah,,dengan mak cik n pakcik!! ngee