mari mengemas!!!

p/s : picture sponsored by GOOGLE :)

sudah menjadi kebiasaan sepanjang 2 tahun setengah kita belajar di IPG Kampus Sultan Mizan untuk mengemas barang atau lebih tepat lagi mengemas dan mengosongkan bilik apabila tibanya cuti akhir sem... Okay lagi kalau nak dibandingkan dengan penghuni di aras bawah yang akan mengosongkan bilik mereka setiap jenis cuti.. Sounds like..grrr!!! Whatever!!! Malas!!!
Sweet kan kalau ada yang tolong kemaskan.. Lalala.. Berangan!! Dush3x... Tak payah nak berangan!! Masing-masing kena kemaskan bilik masing-masing.. Masing-masing perlu kosongkan bilik masing-masing!! Masing-masing makan asam masin..Lalala...
kesudahannya!! kemaslah sorang-sorang!! Eh, roommate pon kemas jugak!! Tapi barang dia lah..Ngee :) Semalam dengan penuh kerajinan kita mengemas baju-baju kita!! Mak aii!! Banyaknya baju!! Bila masa lah kita pakai baju banyak-banyak ni? Yelah, Baju lama-lama yang dah tak pakai sangat... Setiap sem jahit baju baru.. Grr!! Menambahkan bilangan baju... Oh tidak!!! Buku-buku rujukan belom siap kemas.. Opss!! Tak sentuh lagi dan tak mula mengemas lagi buku-buku rujukan tu .. Bajet banyak lah buku rujukan tu?? Let me count.. Rasanya ada 3 or 4 je buku..Yang lain semuanya fail.. Yang paling penting fail Sijil Khursus Kahwin.. Lala... Fail ISL tak ada pon untuk sem ni..ALamak!!! Tanggung sendiri bila MQA nak check.. Ngee :P

Mood study belom menjelma pon..Sudah penat dicari, sudah penat menyeru!! Lalala... Esok is my last paper!!! LAST PAPER!!! ALamak!!!! Sukanya!!! CUTI bermula setelah selesainya menjawab paper keesokan harinya.. Tapi jangan lah suka lagi..Study dulu, kang esok tak tahu nak jawab apa.. PERGERAKAN ASAS DAN PERMAINAN KECIL (PHYSICAL EDUCATION).. Sedang berkira-kira sambil membuka buku kira-kira.. Macam mana nak menggoreng jawapan esok!! Haha,,


Boy!!! Goodluck jugak!!! Heart you lah.. Lalala :P Sila kembalikan burung merpati ke sangkar!! Jadi kita boleh study dengan hati yang tenang..14hb???today la erk??sebulan??tidak!! 12hb jgak yang sebulan,,lala :P Okaylah!! Wish me luck for my last paper :) Goodluck kepada semua yang exam esok!!!

12 lying to myself:

feLixAntLovi said...

wek=p anda mmg raJin! paling rajin skali=p lalalal..bOy tidak bsalah disini..harap maklum..mungkin burung merpati telah sakit kakinya?=p lalalal..tidak mampu terbang sejauh itu untuk pulang! ha3..

nurulaqidah :) said...

selamat bercuti !!! :)

iszieylyanziy said...

felix : ape??merpati sakit kaki???takbleh jadi ni :(
sedih lah,,make sure kaki sembuh okay :)

iszieylyanziy said...

nurulaqidah : selamta bercuti,,ngee,,,isnin nnt,,

emy'n said...

2 thun stgh bru kmas?? >.< nape2? kami kt cni stiap cuti sem kne mgemas.. lg stress ni.. hehe

iszieylyanziy said...

emy,haha,,xphm ek?is ckp dri awl la,,ngee..mse foundation ag

emy'n said...

oh, a'ah la.. hehe.. tersilap fhm sbb lg satu kne kmas tiap2 cuti.. :P adeyh,, malu2,, huhu.. faham dah,, em

Gentleman Frog said...

Salam,

Heart U too. ('.^)v

iszieylyanziy said...

emy,,ngee,,biase lah tu,,rilex2,,ngeee

iszieylyanziy said...

frog : heart boy,,huhu

HaNTwO said...

selamat bercuti-cuti cinta :)

iszieylyanziy said...

:(
sad lah bercuti-cuti cinta ni,,ngee