my first


jam menunjukkan tepat pukul 10:10 a.m (sedang menaip).. lagi beberapa jam (jam 2:30 petang) kita ada first paper untuk final MURID DAN ALAM BELAJAR.. Bila kala otak sudah tepu dan tidak lagi dibolehkan untuk menerima maklumat.. Better stop!!! Siapa sokong gerakkan kening 2 kali,,lalala... MAna taknya.. Satu buku dibaca.. Tapi ingat, baca satu buku tak semestinya ingat.. Lalala.. So, konsepnya, sila faham apa yang dibaca.. Kalau tak faham macam mana?? Sila bersila!! Opss!! Salah.. Sila buat-buat faham... Okay? Deal? Lalala...

Ada yang tegur : "berbunga-bunga ko sekarang ye" .. Kita pandang dia sambil tersenyum kambing tatkala badan bau macam kambing!! Ops!! Tidak!!! Kita wangi okay... Kita pon tanya dia.. Mana bunga?? Tak nampak pon!! Hahaha... Got H to the A to the W = hawau from her.. Ngee..

Study-study!!! Lega kalau dah lepas paper ni.. Paper RBT menanti, paper PJ menanti... Masih tertanya-tanya... Macam mana nak jawab esei untuk paper PJ nanti??? Boy!! Sila jawab.. Lalala.. Tapi kan.. Apa kata biarkan paper MAB ni settle dulu?? Okay? Deal?? Hehe...

Tidak sabar then kena sabar menanti saat keluar dewan petang tadi (sila imagine suasana dewan besar yang amat sejuk!!!) Tidak sabar mahu pulang ke rumah!!! Tidak sabar mahu menghantar sendiri merpati putih kepada empunya menggunakan kuda putih.. Lalala.. Rindu!!!! Lalala

Sudah terlalu banyak mengarut!! Tengok buku untuk kesekian kali!! Tengok je..Tak baca!! Lalala.. Okay!! Wish me luck :) and all the best to all yang sedang menduduki final :)

14 lying to myself:

HaNTwO said...

ish ish p stady cepat...kang berjoger time nak menjawap exam sape yang susah?? ;p

iszieylyanziy said...

otak dah tepu la han,,huhu,,da xley nk masuk da,,huhu,,,kang makin stdy makin blur,,,huhu

feLixAntLovi said...

gOOdLuck yA! =) do uR best! ~
chaiYokkz!!!!!!

iszieylyanziy said...

thanks my dear :)

nas said...

gud luck is.....study biarlah semaat..xyah study direct2 sangat eh...hehehehe

soffea said...

murid dan alam belajar? akak dulu mcm takde je paper tu?? hehe. lain kot nama subjeknye.

apepon, best of luck ya is ;)

misyamissyou said...

kihkih..ingt my first ape ni..hehe..lagu upenye..hahah..hmm..gud luck yep!

iszieylyanziy said...

nas : goodluck kat ko gak,,,,hehehe

iszieylyanziy said...

akak!! ada la,,xkn xde kot,,lain ;la klu akak kpli,,hehe :P

iszieylyanziy said...

misya : hahaha,,best kan,,lalala :P

cik helena said...

CIKHEL BACE ASIK NAK GELAK JEK PULAK..BULEJ?HAHAHA

iszieylyanziy said...

cik helena : kenapa nak gelak???huhu,gelaklah puas2,,

Poyaty said...

adik is, sila baca n faham ye. hehe. x penah pulak ada paper utk PJ. camne nak jwb tuh? hahaha.

iszieylyanziy said...

kami minor pj akak,,ade la soklan die,is pon blur nk jwab cm ne nnt,,huhu