owhohoho!!!

Seharian!! kita bosan!! Oh tidak!! What to do ni?? Boleh menjadi penyebab gila agaknya ni.. hehe.. Mana tak bosan, bila kala bulan mengambang.. Eh salah!! Bila kala Mr. Lappy kita sudah ada awek baru!!! Alamak!! Kita macam mana?? Nak macam mana? Macam tu lah!!! Hehehe.. Kepada Mr. Lappy!! Ada request di sini!!! Nanti ambik gambar banyak-banyak guna Awek baru kamu tu ye.. Kita nak tengok!!! Lalala...

Nasib baik lah!!! Cousin datang rumah.. Talk to her, talk to him and TALK TO THE HAND!!! Hehehe.. Rindu ayat talk to the hand!!! Haha.. Abaikan!!! Tak penting!!! Nanti bukan tak boleh guna ayat tu!!! Kekalkan antonim!!! lagi best!!! :) Tak perlu faham sebab kita yang menaip pon tak faham apa yang kita taip ni (setelah di baca la) hehe...

sila lihat gambar diatas (kalau tak suruh pon memang korang tengok kan) lalala... Ni kawan kita post dekat wall facebook kita!!! Perlu ke tanya soalan cam tu? Sedikit pon tak tercabar dengan soalan tu.. Kita baca then kita cakap PERLU KE? hahaha... Rasanya tak perlu kot.. Ke sebab tak ada 'gewe' ni.. Opss!!! Mana-mana ajelah :)


wah!!! itu Formspring kita!!! Sudah menjawab 1000 soalan!!! Tu pon nak kecoh ke?? Suka hati kita lah!! lalala... bila fikir balik.. Its over because of FORMSPRING!! Thank to formspring lah..huhu... Kalau tak tarikh 3/10/2010 tak akan berlaku kot... Lebih tragis tarikh 10/10/2010!!! .. its okay!! Everything happen for a reason.. and i've found the reason!!! i've got Mr. Lappy .. Just chill walaupon sakit masih terasa :) But Chill okay :) Smile :)


thanks to AM yang menanyakan soalan ke 1000 tersebut!! Tidak sabar menunggu soalan ke 2000..hahaha.. Berangan lebih!!! Ops!! Taip lebih.. haha :) Apa pon goodluck for your STPM ye AM :)

p/s : Tolong!!! Carikan template dan layout yang cantik untuk kita!! hehehe :)

10 lying to myself:

aisYah (", said...

waa~bnyk nye s0alan..hehe..

wa kaljis said...

hehehe talk to the hand... saya lom ada formspring lagi.. dah ramai request suh buat sebab dorang nak tnaya A-Z tp saya lom ada hati lagi nak buat hehehe.. InsyaAllah nantilah..

iszieylyanziy said...

@aisyah : haha,,kwn dah sampai 2rbu lbey,,ngee

iszieylyanziy said...

@wa kajlis ; buat....buat la...ley ajar cra amik gmbr y cntik,,hehe :)

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, Mr.Lappy dapat awek Mrs.Apple ek? ;)

Gentleman Frog said...

Salam Is,

Gewe? ptt kte tersedak tdi (*-*)

iszieylyanziy said...

@zwan : Mrs.Dslr!!! hahaha,,

iszieylyanziy said...

@ Frog : hah?apa kaitannya cheq?

Poyaty said...

hehehe, saya xde pon form sprng tuh. ade ke org nk tny sy soalan smpai 1000 cam awk ek is. hehe

iszieylyanziy said...

hahaha,,ada je akak,,nnt is tny,,hehehe