sebulan



today is 12 November 2010... Kalau bulan lepas hari ni ialah hari penat sedunia...tapi bulan ni hari ni hari relax sedunia... Sebulan sudah.. Cepatnya sebulan!!! Macam dah bertahun.. Lalala... Betol ke ni sebulan? Bukan setahun? Opss!! Dengan yakinnya kita cakap betol!! SEBULAN!!! Belom nyanyuk lagi...nyamuk je..hehe... Sudah sebulan!!!


ingat atau tidak?? ianya sudah sebulan berlalu.. And anything happen for a reason kan?? Sekarang sudah sebulan!! And I'm happy to know you :) Sudah sebulan berceloteh tentangnya, sudah sebulan jugalah kami berhubung.. Kami berutus surat menggunakan bantuan merpati putih,,PERCAYA x?? Gelak tergolek-golek!! Lalala.. Romantis gitu.. Sambung gelak lagi.. :P

Opss!! Thanks for everything!!! Atleast I'm happy with you :) Thanks my dear BOY :)

18 lying to myself:

feLixAntLovi said...

thanks tOO! sure bOy happY kan?lalalalla..

iszieylyanziy said...

felix : die xingt pon,,lalala

feLixAntLovi said...

sebab bukan 12! lalala..=p

iszieylyanziy said...

felix : nnt is gtao kt boy suh die update bile tarikh sebenar,,lala

emy'n said...

wah2.. happy untuk kamu juga Is :) hehe.. xlame je nnt da setahun *wink* *wink*

zikeryhassan said...

jeng. jeng. jeng.

iszieylyanziy said...

emy : hehe,,,insyaAllah,,lambat lagi tu,,ngee :P
thanks :)

iszieylyanziy said...

zik : jong jong jong,,haha

Poyaty said...

auwwww, sweet. happy sebulan anniversary. hahaha

semoga sampai forever ye is :D

iszieylyanziy said...

anniversary?haha,,xkot,,hehe :p
thanks you akak,,hope forever,,ngee

aiSyah (", said...

hehe..jiwang2..sm0ge berkekalan :)

wa kaljis said...

tahniah... sebulan dah... tul tu.. setahun tak lama lagi cepat kan masa berlalu.. :)

iszieylyanziy said...

aisyah :huhu,,selamat berkenalan

iszieylyanziy said...

wa kajlis : hahaha,,insyaAllah,,amin,,,thank u

Gentleman Frog said...

Salam,

Merpati tu sya dah sembelih buat lauk (-.-") sorry wak...waktu tu tgh bulan.

of voluntary and compulsory

iszieylyanziy said...

xpe...tu merpati awk,,merpati putih sy n boy ada je dok terbang,,,lala

faizzach said...

wahhh3... hehehe...

iszieylyanziy said...

ops!!hahaha,,,